Ελλάδα

Τραγική επιβεβαίωση για το ένστικτο της μητέρας: «Το ήξερα ότι η Αγγελική μου ήταν εκεί»

Οκτώ χρόνια μετά την εξαφάνιση της Αγγελικής Πεπόνη, δόθηκε τέλος στην αγωνία της οικογένειας της, καθώς επιβεβαιώθηκε ότι το κρανίο που βρέθηκε στην Βιομηχανική Περιοχή της Πρέβεζας, ανήκει στην 26χρονη κοπέλα.

«Το ήξερα εδώ και 8 χρόνια! Σε όλη την αστυνομία, το ούρλιαζα, το φώναζα. Δεν με πίστευε κανένας. Νόμιζαν ότι είχε φύγει. Ήξερα ότι ήταν εκεί η κόρη μου», λέει η μητέρα της ανοίγοντας την καρδιά της στην τηλεόραση του Star.

Η παχιά λάσπη έκρυβε καλά για 8 χρόνια το μυστικό. Το άψυχο κορμί της όμορφης Αγγελικής, βρισκόταν σε αυτή την τάφρο από τις 16 Ιουνίου του 2010.

«Δεν είχαμε καμία ελπίδα από την αρχή. Είχαμε μιλήσει για εγκληματική ενέργεια απλά τότε δεν είχαμε εισακουστεί από κανέναν», λέει η αδερφή της Αγγελικής, Κατερίνα.

Κεντρικό πρόσωπο της εξαφάνισης της 26χρονης ήταν ο τότε σύντροφος της, στο σπίτι του οποίου βρισκόταν η κοπέλα λίγο πριν εξαφανιστεί.

«Α! Και τι μου το λέτε εμένα;», ήταν η αντίδρασή του όταν η δημοσιογράφος τον ενημέρωσε ότι το κρανίο που βρέθηκε ανήκει σε εκείνη.

– Στο άκουσμα της είδησης ότι το κρανίο ανήκει στην Αγγελική πως νιώθετε; επέμεινε η δημοσιογράφος.

«Πάρα πολύ στεναχωρημένος. Μα το έμαθα πιο νωρίς από εσάς κυρία μου».

– Επειδή τώρα θα ξανά ανοίξει ο φάκελος της Αγγελικής…

«Να ανοίξει κυρία μου να ανοίξει, επιβάλλεται να ανοίξει ο φάκελος», απάντησε,

Η οικογένεια της κοπέλας από την πρώτη στιγμή υπέδειξε ως υπαίτιο τον 54χρονο, σήμερα, φίλο της. Ωστόσο ποτέ δεν ασκήθηκε ποινική δίωξη εις βάρος του. Τώρα, ανοίγει και πάλι ο φάκελος της υπόθεσης.

«Της φωνάζαμε ότι υπήρχε κίνδυνος, δεν θέλαμε να φεύγει από το σπίτι, προσπαθούσαμε να την προφυλάξουμε….», λέει η αδερφή της.

Φίλοι και γείτονες της Αγγελικής Πεπόνη υποστήριζαν ότι ο τότε σύντροφος της, είχε μπλέξει την όμορφη κοπέλα με ναρκωτικά και ότι την κακοποιούσε σωματικά. Ακόμη και μέσα στη μέση του δρόμου!

Η αδερφή της τώρα ζητά δικαίωση:

«Θέλω να δικαιωθεί για να αναπαυθεί η ψυχούλα της… Τι έγινε αυτό το κορίτσι; Πρόκειται για έναν άνθρωπο…. Μια ψυχή που ζητά δικαίωση».

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top