Ελλάδα

«Μαύρο» στο MEGA! Τέλος εποχής μετά από 29 χρόνια!

Οι τίτλοι τέλους, λοιπόν, έπεσαν! Το Mega σταμάτησε να υπάρχει από σήμερα τα ξημερώματα με τα ρολόγια να δείχνουν 2:08:36 όταν και διεκόπη οριστικά το σήμα, με το μεγάλο κανάλι να ρίχνει αυλαία προβάλλοντας ένα από τα πιο επιτυχημένα τηλεοπτικά σίριαλ τους «Απαράδεκτους» Η 28η Οκτωβρίου 2018 θα μείνει βαθιά χαραγμένη σε όλους.

Το ημερολόγιο έγραφε 20 Νοεμβρίου 1989 όταν το Mega Channel, ο πρώτος ιδιωτικός τηλεοπτικός σταθμός της χώρας άρχισε να εκπέμπει. Σήμερα, σχεδόν 29 χρόνια μετά, έπεσαν οι τίτλοι τέλους για το Μεγάλο Κανάλι, το οποίο τα τελευταία χρόνια αργοπέθαινε, λόγω των μεγάλων οικονομικών προβλημάτων. Η σημερινή μέρα είναι πάρα πολύ δύσκολη, ειδικά για τους εργαζόμενους του Mega, οι οποίοι παρέμεναν τα τελευταία δυόμιση χρόνια εγκλωβισμένοι, απλήρωτοι, ξεκρέμαστοι, όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν σε παλαιότερη ανακοίνωσή τους, προσπαθώντας να κρατήσουν ζωντανό το κανάλι.

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ

Μερικές από τις πιο επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές του Mega ήταν οι εξής: Casa di macaroni, Άλλη το πρωί άλλη το βράδυ, Ασυνήθεις ύποπτοι, Αχ Ελένη, Βίος ανθόσπαρτος, Δύο Ξένοι, Δέκα λεπτά κήρυγμα, Είσαι το ταίρι μου, Εκμέκ παγωτό, Εμείς κι εμείς, Εραστής δυτικών προαστίων, Ευτυχισμένοι μαζί, Η Νταντά, Η Πολυκατοικία, Η ώρα η καλή, Το καρέ της ντάμας, Κάτι τρέχει με τους δίπλα, Λαβ Σόρρυ, Μάνα είναι μόνο μία, Μαύρα μεσάνυχτα, Με δυο μαμάδες, Ντόλτσε βίτα, Ο ιός του πατέρα, Ο Πέτρος και τα κορίτσια του, Οι Απαράδεκτοι, Οι αυθαίρετοι, Οι μικρομεσαίοι, Οι τρεις χάριτες, 50-50, Σ’ αγαπώ μ’ αγαπάς, Χάι Ροκ, Το ρετιρέ, Το δις εξαμαρτείν, Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή, Το νησί.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top