Πολιτική

Πόλεμος στην Κυβέρνηση! Καμμένος: «Ποιος Κοτζιάς; Εγώ…»

Διπλή ανάγνωση του δημοψηφίσματος στη γειτονική χώρα κάνει ο Πάνος Καμμένος, καθώς ενώ το βράδυ της Κυριακής μιλούσε για μια «άκυρη συμφωνία», σήμερα, μιλώντας στους Βουλευτές του κόμματός του, αναφέρθηκε σε μια «ζωντανή καθ’ όλα Συμφωνία, η οποία θα καθυστερήσει πολύ να έρθει στη Βουλή.

Η αποτυχία του δημοψηφίσματος για την Συμφωνία των Πρεσπών, ήταν και το αποτέλεσμα που φαίνεται ότι ικανοποιεί απόλυτα τον κυβερνητικό εταίρο, καθώς δεν χρειάζεται πλέον να ρίξει την κυβέρνηση, όπως απειλούσε ότι θα κάνει, αλλά παίρνει παράταση ζωής στην εξουσία, μέχρι το Μάιο τουλάχιστον.

Η… παράδοξη συμμαχία στην κυβέρνηση, συνεχίζει να υφίσταται, με τον Πάνο Καμμένο να χαρακτηρίζει την Συμφωνία, που στηρίζει η κυβέρνηση, ως παραχάραξη της ιστορίας.

Απάντηση σε Κοτζιά

Κατά την συνεδρίαση της ΚΟ των ΑΝΕΛ, ο Πάνος Καμμένος δεν παρέλειψε να δώσει και την δική του απάντηση στον Νίκο Κοτζιά, δηλώνοντας «εγώ συνομιλώ με τον πρωθυπουργό» ενώ σε αντίστοιχη ερώτηση για τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Φίλη είπε «είναι φίλος μου. Κάνουμε μαζί διακοπές στην Ικαρία».

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top