Πολιτική

«Σκοτώθηκαν» ξανά Λεβέντης και Μπουτάρης στην παρέλαση! (ΒΙΝΤΕΟ)

Βασίλης Λεβέντης και Γιάννης Μπουτάρης δεν υπολόγισαν ούτε την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου και τσακώθηκαν ξανά μπροστά στις κάμερες!

Ο Βασίλης Λεβέντης και ο Γιάννης Μπουτάρης… εμπνέονται από την Θεσσαλονίκη, δεν εξηγείται διαφορετικά. Εμπνέονται για… τσακωμούς και μάλιστα on camera.Και μάλιστα ανήμερα της εθνικής επετείου για την 28η Οκτωβρίου.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Το περιστατικό που έβαλε την… πρώτη φωτιά σημειώθηκε την Παρασκευή 26.10.2018 μετά την πανηγυρική δοξολογία στην Θεσσαλονίκη. Όταν τελείωσε τις δηλώσεις του ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Γιάννης Μπουτάρης κατευθύνθηκε προς το βήμα και τότε τον σταμάτησε ο Βασίλης Λεβέντης, θέλοντας να μιλήσει πρώτος αυτός. Υπήρξε ένταση και στο βίντεο ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης ακούγεται να αποκαλεί «βλάκα» τον αρχηγό της Ένωσης Κεντρώων!

Λεβέντης – Μπουτάρης… round two!
Και φτάνουμε στο σήμερα. Είναι η στιγμή που οι αρχηγοί κομμάτων και οι επίσημοι κάνουν δηλώσεις, μετά την στρατιωτική παρέλαση στην Θεσσαλονίκη

Ο Ηλίας Κασιδιάρης κατεβαίνει από το βήμα και ο Βασίλης Λεβέντης ετοιμάζεται να πάρει τον λόγο. Τότε, η εκπρόσωπος του Ποταμιού και του Σταύρου Θεοδωράκη του ζητά να πάρει εκείνη πρώτη τον λόγο.

Ο αρχηγός της Ένωσης Κεντρώων της το επιτρέπει, αλλά ο Γιάννης Μπουτάρης… καραδοκεί!

Ο πρώτος το αντιλαμβάνεται αφού ο δεύτερος παίρνει θέση και μάλιστα… βάζει το χέρι του στο βήμα για να… προλάβει την σειρά.

Κι ακολουθεί ο εξής διάλογος:

Βασίλης Λεβέντης: «Όχι πάλι κύριε Δήμαρχε»

Γιάννης Μπουτάρης: «Πάλι. Πάλι».

Βασίλης Λεβέντης: «Πάλι το ίδιο;».

Γιάννης Μπουτάρης: Σιωπή και… καταφατική απάντηση με κούνημα του κεφαλιού!

Όσο η εκπρόσωπος του Ποταμιού έκανε δηλώσεις,ο Βασίλης Λεβέντης δεν έκρυβε την δυσφορία του, ενώ όντως ακολούθησε ο Γιάννης Μπουτάρης, με τον αρχηγό της Ένωσης Κεντρώων να συνεχίζει τις γκριμάτσες!

Δείτε την στιγμή

Αμέσως μετά τις δηλώσεις του δημάρχου Θεσσαλονίκης, ο αρχηγός της Ένωσης Κεντρώων πήρε τελικά τον λόγο και αποδοκίμασε τον προλαλήσαντα!

Τον κατηγόρησε πως δεν σεβάστηκε το πρωτόκολλο και του ευχήθηκε με νόημα… καλή επιτυχία στις εκλογές, αφήνοντας υπονοούμενα πως η όλη συμπεριφορά του κ. Μπουτάρη έγινε για προεκλογικούς σκοπούς…

Δείτε τις δηλώσεις του Βασίλη Λεβέντη

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top