Ελλάδα

Θρίλερ! Πτώμα χωρίς χέρια και κεφάλι εντοπίστηκε στο Φάληρο

Ένα ανθρώπινο πτώμα, αγνώστων στοιχείων, το οποίο βρισκόταν σε προχωρημένη σήψη, εντοπίστηκε χθες το απόγευμα στις εκβολές του Κηφισού, στο Φάληρο, κοντά στη μαρίνα του ΣΕΦ.

Η σορός, δεν «έφερε κεφάλι, εμπρόσθιο τμήμα κορμού και άνω άκρα», σύμφωνα με την ενημέρωση, γεγονός που κάνει δύσκολη την ταυτοποίησή της και φυσικά εγείρει ερωτήματα για το πώς και γιατί βρέθηκε σε αυτή την κατάσταση.

Εντοπίστηκε από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Φλοίσβου στη θαλάσσια περιοχή κοντά της μαρίνας του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ), στις εκβολές του Κηφισού ποταμού, μεταξύ της θάλασσας και βραχώδους δύσβατου σημείου και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για να απεγκλωβιστεί.

Το πτώμα φορούσε παντελόνι τζιν μπλε χρώματος και παπούτσια μαύρου-λευκού χρώματος.

Επιπρόσθετα, έγιναν υποθαλάσσιες έρευνες από στελέχη της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, προς εύρεση περαιτέρω στοιχείων.

Από το Α” Λιμενικό Τμήμα Φλοίσβου του Λιμεναρχείου Σαρωνικού που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στο νεκροτομείο Αθηνών.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top