Επιστήμες

Έρευνα: Με ποιον φαντασιώνονται οι γυναίκες ότι απατούν τον άντρα τους;

Πολλές είναι οι στιγμές που  γυναίκες και άνδρες αναζητούν την περιπέτεια έξω απο την ασφάλεια του σπιτιού τους. Οι φαντασιώσεις τους όμως δεν έχουν πρωταγωνιστές ιδρωμένους πυροσβέστες και ντελικάτες αεροσυνοδούς…Ακόμη και στη φαντασία, μάλλον είμαστε…προσγειωμένοι…

Μέσα απο την ανωνυμία του διαδικτύου, λέγονται ακόμη και οι πιο μεγάλες αλήθειες.

Μεγάλες και διαχρονικές…

Αφού, ακόμη και σήμερα οι «Μαρίες με τα κίτρινα» αγαπούν και τον άνδρα τους και τον …γείτονα.

Ο πρώτος γιατί τους δίνει  ασφάλεια και συναισθηματική σιγουριά και ο δεύτερος για την έξαψη της περιπέτειας και τον ερωτισμό, χωρίς να ρισκάρουν το παραμικρό.

Σε ερωτήσεις που έγιναν σε επισκέπτες ιστοσελίδας γνωριμιών με σκοπό την … εξωσυζυγική σχέση, το dating app απέδειξε ότι η απιστία με τον γείτονα έχει την ασφάλεια που όλοι αποζητούν.

Μπορεί η  προσέγγιση και  το φλερτ να γίνεται διαδικτυακά, αφού εκεί έγινε και η δημοσκόπηση, αλλά καθοριστικό ρόλο παίζει τελικά η απόσταση από την έδρα.

Η έρευνα έγινε για λογαριασμό του Gleeden, ενός από τα πολλά site γνωριμιών για εκείνους που κυνηγούν τη συγκίνηση της στιγμής.

Τα ποσοστά των γυναικών που έχουν μόνιμη σχέση και θέλουν να έρθουν πιο κοντά με το γείτονά τους φτάνουν το  62%, ενώ αντίστοιχη φαντασίωη έχουν και οι άντρες για τη γυναίκα της διπλανής πόρτας.

Συγκεκριμένα, το 71% των αντρών που έλαβε μέρος στην ίδια έρευνα, θα ήθελε πολύ να καταλήξει στο κρεβάτι με τη γυναίκα που συναντάει κάθε φορά στον διάδρομο ή στην είσοδο της πολυκατοικίας.

Το  31% των γυναικών όμως, παραδέχθηκε ότι έχει ήδη  πραγματοποιήσει  τη φαντασίωση του. Τέλος, ένα ποσοστό της τάξεως του 6% κατέληξε και  σε σχέση που κράτησε περίπου ένα χρόνο.

Comments


Δημοφιλέστερα

To Top