Διεθνή

«Ήταν γεμάτο φοιτητές – Ο δράστης πυροβόλησε τον φύλακα στο κεφάλι»

Τουλάχιστον ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του στην επίθεση που έγινε πριν λίγο σε εστιατόριο στην Καλιφόρνια, όπου ένοπλος άνοιξε πυρ σκορπώντας τον τρόμο. Σύμφωνα με την εφημερίδα Mirror, ένας άνθρωπος έχει χάσει τη ζωή του ενώ δεκάδες έχουν τραυματιστεί. Η Αστυνομία ωστόσο επιβεβαιώνει μέχρι στιγμής μόνο την ύπαρξη τραυματιών, διευκρινίζοντας αφενός πως δεν γνωρίζει την κατάσταση της υγείας τους αφετέρου πως το περιστατικό είναι σε εξέλιξη και η κατάσταση δεν είναι υπό έλεγχο.

Αυτόπτες μάρτυρες περιέγραψαν σε τοπικά μέσα ενημέρωσης με ανατριχιαστικό τρόπο όσα συνέβησαν, με τον δράστη να πυροβολεί τον φύλακα και στη συνέχεια και μία νεαρή κοπέλα, που καθόταν στο ταμείο.

Το μπαρ ήταν γεμάτο εφήβους, καθώς ήταν σε εξέλιξη «κολεγιακή βραδιά».

Τρομοκρατημένοι οι θαμώνες στο Borderline Bar & Grill, στο Thousand Oaks της Καλιφόρνιας κρύβονταν κάτω από τα τραπέζια και στην τουαλέτα του εστιατορίου, ενώ άλλοι πηδούσαν από τα παράθυρα προσπαθώντας να γλιτώσουν.

Μεταξύ των τραυματιών είναι τουλάχιστον ένας τραυματίας, ενώ ο ένοπλος πιστεύεται πως δεν έχει ακόμα εξουδετερωθεί.

Αυτόπτης μάρτυρας περιέγραψε πως ο ένοπλος βάδισε προς τον φύλακα και τον πυροβόλησε στο κεφάλι, μπήκε στο εστιατόριο κι άρχισε να ρίχνει στα τυφλά. Σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες, έριξε και καπνογόνα.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για τουλάχιστον έντεκα τραυματίες.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top