Ελλάδα

Ανατροπή στον Πειραιά: Αποσύρεται ο Κορκίδης

Για… τρεις ημέρες έμεινε υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά, Βασίλης Κορκίδης.

Ωστόσο, σήμερα με ένα ποστ στο Τwitter ανακοίνωσε ότι δεν θα είναι υποψήφιος. «Δεν θα είμαι υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Κορκίδης είχε σήμερα συνάντηση με τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη. Από την πλευρά του διαρρέεται ότι αποσύρεται για οικογενειακούς λόγους.

Σε δήλωσή του που ανάρτησε στο Facebook ο κ. Κορκίδης τονίζει: «Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη για την τιμητική πρόταση στήριξης στην διεκδίκηση του δήμου Πειραιά και την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπο μου, αλλά δυστυχώς οικογενειακές και επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν μου επιτρέπουν να αναλάβω μία τόσο μεγάλη ευθύνη για τη πόλη που αγαπώ.

Λυπάμαι πολύ εάν απογοητεύω κάποιους συμπολίτες μου με την τελική απόφαση μου, όμως θέλω να πιστέψετε ότι είναι αποτέλεσμα δύσκολης αλλά ώριμης σκέψης. Καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους».

Comments


Δημοφιλέστερα

To Top