Διεθνή

«Αρκετά! Είσαι αγενής και απαίσιος» – Σκληρή επίθεση του Τραμπ σε δημοσιογράφο (VIDEO)

Ο Ντόναλντ Τραμπ έχασε την ψυχραιμία του και τσακώθηκε με δημοσιογράφο του CNN!

Μάλιστα, δεν δίστασε να τον χαρακτηρίσει αγενή και απαίσιο άνθρωπο, ενώ του ζήτησε να καθίσει κάτω και να αφήσει το μικρόφωνο.

Ο Τζιμ Ακόστα έκανε επίμονα ερωτήσεις στον Αμερικανό πρόεδρο για το καραβάνι των μεταναστών που κινείται προς τις ΗΠΑ και για τα περί «εισβολής» που έχει πει.

Κάποια στιγμή, ο Τραμπ έχασε την υπομονή του και είπε στον δημοσιογράφο «Πρέπει να αφήσεις εμένα να κάνω κουμάντο στη χώρα και εσύ στο CNN. Αν το κάνατε καλύτερα θα είχατε μεγαλύτερη τηλεθέαση».

Ο Ακόστα επέμεινε να απευθύνει ερωτήσεις στον Αμερικανό πρόεδρο, ο οποίος άρχισε να του φωνάζει «Αρκετά!» και κάποιος από το προσωπικό του Λευκού Οίκου προσπάθησε να πάρει από τον δημοσιογράφο το μικρόφωνο.

«Αρκετά! Ασε κάτω το μικρόφωνο», του είπε ο Τραμπ και απομακρύνθηκε για λίγο από το βήμα, αλλά επέστρεψε. «Το CNN θα έπρεπε να ντρέπεται που δουλεύεις εκεί. Είσαι αγενής, απαίσιος άνθρωπος. Φέρεσαι απαίσια στη Σάρα Χάκαμπι (σ.σ. την εκπρόσωπο Τύπου του Λ. Οίκου). Απλά κάτσε κάτω. Οταν μεταδίδεις fake news, όπως κάνει συχνά το CNN, εσύ είσαι ο εχθρός του λαού», συνέχισε ο Αμερικανός πρόεδρος.

Comments


Δημοφιλέστερα

To Top