Πολιτική

Γενέθλια με… νεύρα για τη Φώφη: Τι ήταν αυτό που την εξόργισε

Μια μικρή γιορτή για τα γενέθλια της κυρίας Γεννηματά που ήταν στις 17 Νοεμβρίου, επιφύλασσαν οι βουλευτές του ΚΙΝΑΛ στο γραφείο της στη Βουλή.

Εκεί, διαπιστώθηκε και μια απουσία, αυτή του Σταύρου Θεοδωράκη που πέρυσι ήταν στο γραφείο της Φώφης και της ευχήθηκε, όπως σημειώνει ο ΒΗΜΑτοδοτης.

Ομως, άλλο ήταν αυτό που εκνεύρισε την κ. Γεννηματά.

Η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ σύμφωνα με τον ΒΗΜΑτοδοτη «άστραψε και βρόντηξε από θυμό όταν διαπίστωσε ότι το ειδικό μηχάνημα που βοηθά τα άτομα με ειδικές ανάγκες να ανέβουν τις σκάλες που οδηγούν στη Γερουσία της Βουλής στον πρώτο όροφο δεν λειτουργεί. Ανάμεσα στους καλεσμένους στην εκδήλωση του ΚΙΝΑΛ ήταν και ένας άνθρωπος με κινητικά προβλήματα. Όταν εκείνος επιχείρησε με το αναπηρικό του αμαξίδιο να ανέβει στη Γερουσία με τη βοήθεια του ειδικού μηχανήματος διαπιστώθηκε πως αυτό δεν λειτουργεί.

Η κυρία Γεννηματά μόλις το πληροφορήθηκε έγινε έξω φρενών, βγήκε από την αίθουσα της Γερουσίας και ζήτησε από τους συνεργάτες της να ειδοποιήσουν αμέσως τον ειδικό γραμματέα της Βουλής. Σε λίγα λεπτά υπάλληλοι του Κοινοβουλίου έφτασαν στην είσοδο της Γερουσίας, ωστόσο και εκείνοι παρά τις προσπάθειές τους διαπίστωσαν πως το μηχάνημα δεν λειτουργούσε. Οσες προσπάθειες και αν έγιναν απέβησαν άκαρπες. Στελέχη του Κινήματος Αλλαγής είπαν στον καλεσμένο τους να τον ανεβάσουν εκείνοι στη Γερουσία κρατώντας το αναπηρικό αμαξίδιο στις σκάλες, ωστόσο εκείνος αρνήθηκε, όπως είπε για λόγους αξιοπρέπειας, και περίμενε για ώρα στον διάδρομο που οδηγεί στη Γερουσία».

Comments


Δημοφιλέστερα

To Top