Πολιτική

«Γης μαδιάμ» στον ΣΚΑΪ ανάμεσα σε Πετρόπουλο και Κωνσταντινόπουλο – «Δεν ξέρεις Ασφαλιστικό» – «Πληρώνεσαι από τον ΣΥΡΙΖΑ»

Ξέφυγε ο διάλογος στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ «Σήμερα» ανάμεσα στον βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο και τον δημοσιογράφο της «ΑΥΓΗΣ» Ανδρέα Πετρόπουλο, να μιλάνε σε έντονο τόνο και με προσωπικά «καρφιά».

Ειδικότερα, στην εκπομπή των Δημήτρη Οικονόμου και Μαρίας Αναστασοπούλου ήταν καλεσμένοι ο βουλευτής της ΝΔ Ιάσων Φωτήλας, ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος και ο δημοσιογράφος της ΑΥΓΗΣ Ανδρέας Πετρόπουλος.

Σε κάποιο σημείο, όμως, και μετά από κάποιες αναφορές, ο Ανδρέας Πετρόπουλος επιτέθηκε στον Οδ. Κωνσταντινόπουλο, λέγοντάς του «ψήφισες με χέρια και πόδια 12 φορές κόψιμο συντάξεων και μιλάς, δεν ξέρεις Ασφαλιστικό».

Σε εκείνο το σημείο ο κ. Κωνσταντινόπουλος ακούγεται να λέει στον Ανδρέα Πετρόπουλο: «Εσύ πληρώνεσαι από τον ΣΥΡΙΖΑ, η μετοχική σύνθεση της ΑΥΓΗΣ είναι σε offshore…».

«Γκρέμισε κανά τοίχο στο ΚΕΕΛΠΝΟ», ανταπάντησε ο Ανδρέας Πετρόπουλος.

«Τι έχετε να πείτε για τον μετακλητό υπάλληλο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ πουλούσε ναρκωτικά σε παιδάκια», είπε από την πλευρά του ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, με τον Ανδρέα Πετρόπουλο να επιτίθεται στο ΠΑΣΟΚ για τους Γιάννο Παπαντωνίου και Άκη Τσοχατζόπουλο.

«Το χεράκι όταν το σήκωνες και έκοβες 12 φορές συντάξεις ήταν καλά», είπε ο Ανδρέας Πετρόπουλος στη συνέχεια με τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο να ανταπαντά: «Είσαι ΣΥΡΙΖΑκαι ντρέπεσαι να το πεις».

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top