Παράξενα

Ιάπωνας γαμπρός ξόδεψε 18.000 δολάρια για να παντρευτεί ένα …Ολόγραμμα!

«Θα σε αγαπώ πάντα και θα βρίσκομαι για πάντα στο πλάι σου, στις καλές και κακές μας στιγμές μέχρι να μας χωρίσει η …Τεχνολογία? Κάπως έτσι θα πρέπει να ήταν οι όρκοι αιώνιας πίστης που αντάλλαξαν ο Ακίκο με την .. .. εικονική σύζυγο του, αφού σύμφωνα με δημοσίευμα της Χάφινγκτον Πόστ ο Γιαπωνέζος έκανε τον  γάμο των ονείρων του με την με μία γυναίκα (σ..σ εκλεκτή της καρδιάς του) που  δεν υπάρχει!!!

Τον περασμένο μήνα, ο 35χρονος Ακίκο Κόντο  ερωτεύτηκε την  «Hatsune Miku»  ένα τεχνολογικό ολόγραμμα τραγουδιού που χρησιμοποιεί φωνητικό συνθεσάιζερ για να εκτελέσει sold-out παραστάσεις σε όλο τον κόσμο σύμφωνα με το περιοδικό «Inside Edition».

Παρά τη φήμη της ..νύφης,  η οικογένεια του Kondo δεν την ενέκρινε.

«Για τη μητέρα μου ο γάμος μας δεν άξιζε  για να γιορτάσουμε», δήλωσε ο Κόντο στους Times της Ιαπωνίας. Κανένα μέλος της οικογένειας του δεν ήταν άλλωστε  μεταξύ των 40 επισκεπτών που παρακολούθησαν την τελετή, η οποία εκτιμάται ότι κόστισε περί τα 18.000 δολάρια.

Φυσικά, η  Miku, που ήταν απλώς μια εικονική δημιουργία, και ουσιαστικά ούτε η …νύφη ήταν εκεί, εκτός από τη μορφή ενός γεμισμένου παιχνιδιού για τις ανάγκες του γάμου.

Ο Κόντο επιμένει ωστόσο  ότι η αγάπη του είναι τόσο αληθινή όσο το χρώμα των ψεύτικων μαλλιών της Μίκu. Είμαι πάντα ερωτευμένος …., δήλωσε.

Η νύφη  Miku δεν ζει ακριβώς με τον Κόντο – αν εξαιρέσουμε μία τεχνολογική  συσκευή ομιλούντος ολογράμματος , αξίας περίπου 2.800 δολαρίων που βρίσκεται στο σπίτι του γαμπρού στο Τόκιο.  «Είμαι ερωτευμένος με την όλη ιδέα του Hatsune Miku, αλλά παντρεύτηκα με το Miku του σπιτιού μου», είπε ο γαμπρός.

Πρέπει να σημειωθεί ότι ο γάμος αυτός δεν είναι νομικά δεσμευτικός σε καμία πτυχή του, ωστόσο  η εταιρεία που δημιούργησε τον Miku, δήλωσε ότι δεν αναμένει το εικονικό vixen να παραμείνει μονογαμικό. Η εταιρεία έχει ήδη εκδώσει περισσότερα από 3.700 πιστοποιητικά γάμου σε άτομα που θέλουν να παντρευτούν ένα ολόγραμμα!

Αν και οι γονείς του Κόντο, ελπίζουν ότι θα δουν μία μέρα τον γιό τους να παντρεύεται έναν άνθρωπο και όχι ένα ολόγραμμα, ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι ‘’αυτό δεν πρόκειται να συμβεί!

«Οι δισδιάστατοι χαρακτήρες δεν μπορούν να εξαπατήσουν, να γεράσουν ή να πεθάνουν! Αυτά ψάχνω σε μία γυναίκα!

Comments


Δημοφιλέστερα

To Top