Πολιτική

Κουρουμπλής: «Ο Τσίπρας πάντως δεν είναι μασόνος»…

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Παναγιώτης Κουρουμπλής, μιλώντας  στο ΘΕΜΑ 104,6 εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα ξεπεραστούν τα ζητήματα που έχουν προκύψει γύρω από τη συμφωνία Τσίπρα – Ιερώνυμου.

Όπως ανέφερε ο κ. Κουρουμπλής: «Εκείνοι που θα εκτεθούν είναι όσοι καιροσκοπικά, γιατί αν αληθεύει αυτό που είπαν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε στον Ιερώνυμο ότι ο Τσίπρας είναι άθεος κι αυτός Χριστιανός, εγώ θα ανακράξω «ουαί γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριταί», αλλά θα πω και κάτι ακόμα, ο Τσίπρας πάντως δεν είναι μασόνος. Το λέω αυτό να το ακούσουν πολλοί, γιατί ακούω ότι το επικαλούνται πολλοί, όταν έχουν ανάγκη γίνονται εύκολα όλοι ευσεβείς και πιστοί.

Αναφορικά με τη νομοθετική ρύθμιση ο υπουργός υπογράμμισε ότι «η κυβέρνηση έχει συμφωνήσει σε μία διαδικασία, θα ετοιμαστεί το νομοσχέδιο, εκείνο που πρέπει να γίνει πριν κατατεθεί, είναι να συναντηθεί ο υπουργός Παιδείας με τα κόμματα, να τα ενημερώσει για το περιεχόμενο και μετά ας έρθουν στη βουλή κι ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του».

Σχολιάζοντας το άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη από την  Αρχή Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες, ο κ. Κουρουμπλής  είπε ότι από όλη αυτή τη διαδικασία αδικείται και ο ΣΥΡΙΖΑ, γιατί αυτό είναι μια πρωτοβουλία της Αρχής.

Comments


Δημοφιλέστερα

To Top