Πολιτική

Νέα δημοσκόπηση – χαστούκι σε ΣΥΡΙΖΑ για Σκοπιανό – Τι πιστεύουν οι Ελληνες για τον Σόρος

Σαφές προβάδισμα 9,7 μονάδων έναντι του ΣΥΡΙΖΑ διατηρεί στην πρόθεση ψήφου η Νέα Δημοκρατία, σε νέα πανελλαδική δημοσκόπηση της εταιρείας Interview που παρουσίασε απόψε η Βεργίνα τηλεόραση.

Τι πιστεύουν για τον Σόρος οι Ελληνες 

Αίσθηση όμως προκαλεί ένα ακόμα εύρημα της ίδιας δημοσκόπησης σχετικά με τον Σόρος, καθώς τέσσερις στους 10 Ελληνες εκφράζουν την πεποίθηση ότι ο αμερικανός μεγαλοεπενδυτής παρεμβαίνει στη διαμόρφωση της εξωτερικής πολιτικής της χώρας (ποσοστό 43%).

Συγκεκριμένα, στον απόηχο των καταγγελιών Καμμένου, η πλειοψηφία θεωρεί ότι το 43% θεωρεί πως ο Τζορτζ Σόρος παρεμβαίνει στη διαμόρφωση της εξωτερικής πολιτικής της χώρας, ενώ ποσοστό 40% δεν γνωρίζει και δεν απαντά στο συγκεκριμένο ερώτημα. Μόνο το 17% δηλώνει ότι ο Τζόρτζ Σόρος δεν παρεμβαίνει στη χώρα.

Αναφορικά με τη στάση του Προέδρου της Δημοκρατίας, το 56% θεωρεί πως ο Προκόπης Παυλόπουλος οφείλει να συγκαλέσει σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών γιο το Σκοπιανό. Το ίδιο ποσοστό κρίνει αρνητικά την στάση του Προκόπη Παυλόπουλου απέναντι στη Συμφωνία των Πρεσπών.

Comments


Δημοφιλέστερα

To Top