Ελλάδα

Νέος διευθύνων σύμβουλος στο τιμόνι του Alpha μετά το deal με τον Βαρδινογιάννη (Φωτο)

Νέος διευνθύνων σύμβουλος ανέλαβε το τιμόνι του Alpha μετά την εξαγορά της πλειοψηφίας των μετοχών από την Motoroil της οικογένειας Βαρδινογιάννη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Alpha, διευθύνων σύμβουλος του καναλιού θα είναι πλέον ο Μανώλης Δραϊνάκης, ένας άνθρωπος που έχει την πλήρη εμπιστοσύνη της οικογένειας Βαρδινογιάννη.

Η ανακοίνωση αναλυτικά αναφέρει πως «Στο πλαίσιο της στρατηγικής συνεργασίας της ALPHA MEDIA GROUP LIMITED (AMG) με την SEILLA ENTERPRISES LIMITED (100% θυγατρική της ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ (ΕΛΛΑΣ) ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ Α.Ε.), Διευθύνων Σύμβουλος της ALPHA ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε. αναλαμβάνει ο κ. Μανώλης Δραϊνάκης.

Ο κ. Δραϊνάκης, διακεκριμένο στέλεχος στον χώρο των Επιχειρήσεων και με αναμφισβήτητες ικανότητες στον τομέα του Management, θα συμβάλλει καθοριστικά στην περαιτέρω δυναμική πορεία του ALPHA».

H συνεργασία των δύο μεγάλων τηλεοπτικών σταθμών ALPHA και STAR ανακοινώθηκε και επίσημα το απόγευμα της Τρίτης (30/10), μετά το κλείσιμο του Χρηματιστηρίου.

Η Motor Oil προχώρησε στην εξαγορά του 50,1% της μετοχικής σύνθεσης του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως ήδη από το καλοκαίρι, οι δύο τηλεοπτικοί σταθμοί STAR και ALPHA «συγκατοικούν», καθώς ο ενημερωτικός τομέας του σταθμού της Κάντζας έχει μεταφερθεί στο κτήριο της Κηφισιάς.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top