Ελλάδα

Ποιο κανάλι θέλει ο Μαρινάκης: Καθ” οδόν μετά την Πόπη και η Ολγα

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει ήδη καταθέσει την επιθυμία του να διεκδικήσει την 6η τηλεοπτική άδεια και σύμφωνα με πληροφορίες, τώρα ο ίδιος έχει στόχο να αγοράσει το Action24.

Όπως αναφέρει το tinasmess.gr η γνωστή δημοσιογράφος Πόπη Τσαπανίδου, η οποία έχει αναλάβει το νέο κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη, εθεάθη πριν από μερικές μέρες στις εγκαταστάσεις του Action, ενώ άλλα δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι και η Όλγα Τρέμη πλησιάζει προς το κανάλι που θέλει να δημιουργήσει ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Σημειώνεται ότι το Action 24 έχει προέλθει από το παλιό TV Magic του Πειραιά.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, ο Βαγγέλης Μαρινάκης σκέφτεται να διεκδικήσει το λογότυπο του Mega και την ταινιοθήκη για το καινούργιο κανάλι που ετοιμάζει. Όπως αναφέρουν οι typologies.gr, στόχος είναι το κανάλι να βγει στον αέρα τον Ιανουάριο του 2019. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα το κανάλι θα βγει στην αρχή μέσω ίντερνετ ενώ θα επιδιωχθούν συμφωνίες με τις συνδρομητικές πλατφόρμες της Nova και της Cosmote TV.

Σημειώνεται ότι η ALTER EGO είχε καταθέσει στο ΕΣΡ αίτηση για την έκτη άδεια γενικού περιεχομένου, κάτι που σημαίνει πως το κανάλι δε θα είναι μόνο ενημερωτικού περιεχομένου. Μαζί με την αίτηση είχε κατατεθεί και η εγγυητική ύψους 3,5 εκατομμυρίων ευρώ. Πάντως, η προκήρυξη για τις δύο εναπομείνασες άδειες αναμένεται να καθυστερήσει, ενώ μέχρι και σήμερα κανένα άλλο επιχειρηματικό σχήμα δεν έχει καταθέσει αίτηση για άδεια γενικού περιεχομένου.

Comments


Δημοφιλέστερα

To Top