Πολιτική

Πυρά Μαξίμου σε ΚΙΝΑΛ: Πρωτοφανής η συκοφαντική επίθεση κατά του ΠτΔ

Πρωτοφανές ηθικό, πολιτικό και θεσμικό ατόπημα χαρακτηρίζει το Μαξίμου την συκοφαντική, όπως την αποκαλεί, επίθεση του Κινήματος Αλλαγής εναντίον του Προέδρου της Δημοκρατίας, η οποία, όπως σημειώνει σε ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο του, κλιμακώθηκε με τη σημερινή επίσκεψη αντιπροσωπείας του στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου.

Κατηγορεί μάλιστα τον κ. Μητσοτάκη και τη ΝΔ ότι έχουν επιλέξει το ρόλο του Πόντιου Πιλάτου και διερωτάται αν «θα πάρουν θέση ή θα συνεχίζουν να συνδράμουν στις επιθέσεις κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας με τη σιωπή τους;» όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Ολόκληρη η ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπο του πρωθυπουργού:

«Η συκοφαντική επίθεση του Κινήματος Αλλαγής εναντίον του Προέδρου της Δημοκρατίας, η οποία κλιμακώθηκε με τη σημερινή επίσκεψη αντιπροσωπείας του στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, αποτελεί πρωτοφανές ηθικό, πολιτικό και θεσμικό ατόπημα.

Μέχρι στιγμής ο κ. Μητσοτάκης και η ΝΔ έχουν επιλέξει το ρόλο του Πόντιου Πιλάτου. Θα πάρουν θέση ή θα συνεχίσουν να συνδράμουν στις επιθέσεις κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας με τη σιωπή τους;

Αναμένουμε με ενδιαφέρον.»

Comments


Δημοφιλέστερα

To Top