Ελλάδα

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου θέλουν τον Τάκη Τσουκαλά

Μηνυτήρια αναφορά σε βάρος του Τάκη Τσουκαλά για τα όσα είπε για τον Θανάση Αντετοκούνμπο κατέθεσε στο τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας, ο Παναγιώτης Δημητράς από το Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι, στο πλαίσιο του προγράμματος του Παρατηρητηρίου Ρατσιστικών Εγκλημάτων.

«Σας υποβάλλουμε άλλη μια μηνυτήρια αναφορά, στα πλαίσια του προγράμματος του Παρατηρητηρίου Ρατσιστικών Εγκλημάτων, με αντικείμενο το εμφανώς ρατσιστικό παραλήρημα του αθλητικού «δημοσιογράφου» Τάκη Τσουκαλά εις βάρος του Θανάση Αντετοκούνμπο», αναφέρει το κείμενο της μηνυτήριας αναφοράς που εστάλη στη ΓΑΔΑ.

Τι είπε ο Τάκης Τσουκαλάς:

«(…) Τα είπα για τη διοίκηση και τον προπονητή. Τα άλλα όλα, θα έρθετε και στον Πειραιά, θα χάσετε, θα τα δούμε μη χαίρεστε, ένα μπ@@@@@λο είσαστε. Με έναν πίθηκο, εκείνος ο Αντεμπακούμπο πίθηκος είναι! Ό,τι σας λέω. Τι είναι αυτά που έκανε ο καραγκιόζης ρε; Δεν ντρέπεται λιγάκι; Ξεφτιλίζει και τον αδερφό του;».

Στην Ελλάδα της… φαιδράς πορτοκαλέας κάποιοι τώρα στοχοποιούν τον Τάκη Τσουκαλά, που είναι γνωστό ότι μιλά με ποδοσφαιρικούς όρους, εργαλειοποιώντας τον ρατσιστικό νόμο, την ώρα που με τον νόμο Παρασκευόπουλου, εγκληματίες και δολοφόνοι κυκλοφορούν ελεύθεροι…

Comments


Δημοφιλέστερα

To Top