Ελλάδα

Στο εισαγγελικό μικροσκόπιο ο δίγαμος γιατρός

Στην τσιμπίδα του νόμου ειναι τώρα ο δίγαμος γιατρός που εξακολουθεί να ασκεί τα καθήκοντά του σε μεγάλο Νοσοκομείο των Αθηνών.

Μετά από τα δημοσιεύματα και τις καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, η Εισαγγελία  Πλημμελειοδικών ζήτησε την άμεση  διεξαγωγή έρευνας για να διαπιστωθεί εάν έχουν τελεστεί τα αδικήματα της παράνομης οπλοφορίας, αντιποίηση Αρχής, της πλαστογραφίας και ηθικής αυτουργίας σε αυτήν.

Προηγήθηκε  μηνυτήρια αναφορά της συντρόφου του καρδιολόγου, στο περιεχόμενο της οποίας αναφέρει ότι ο άνδρας που νόμιζε οτι παντρεύτηκε, οπλοφορούσε, πλαστογράφησε δημόσιο έγγραφο και την εξαπάτησε στήνοντας μια ολόκληρη φάρσα εις βάρος της.

Όσον αφορά το αδίκημα της αντιποίησης Αρχής, οι έρευνες επικεντρώνονται στον άνθρωπο που συστήθηκε ως εκπροσωπος της Δημοτικής Αρχής και που έδωσε το «παρών» στο δημαρχείο της Χαλκίδας βοηθώντας να στηθεί το σκηνικό του «γάμου»  ενώ ερευνάται με γραφολόγο και η πλαστογραφία του σχετικού εγγράφου.

Παράλληλα,  αναμένει και το αποτέλεσμα της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης που έχει ο διατάξει ο δήμαρχος Χαλκίδας, ενώ η σύζυγος σκληραίνει τη στάση της, καταθέτοντας και αγωγή εναντίον του  καρδιολόγου για ηθική βλάβη αξιώνοντας κατά πληροφορίες το χρηματικό ποσό των 300.000 ευρώ!

Από την άλλη πλευρά, ο γιατρός μιλώντας  στο NewsIt.gr και χαρακτηρίζει χαλκευμένα όλα τα στοιχεία. Αρνείται πως υπήρξε δίγαμος και τονίζει πως έχει  προσφύγει και εκείνος με αντιμήνυση  στη δικαιοσύνη.

Όσο για τις φωτογραφίες του γάμου, ισχυρίστηκε πως είναι προϊόν φωτομοντάζ.

“Έχω επισκεφθεί τη Χαλκίδα και έχω κάνει διάφορες ομιλίες. Δεν θυμάμαι αν έχω επισκεφθεί το δημαρχείο. Αισθάνομαι προσβεβλημένος σαν άτομο. Δεν υπάρχει γάμος. Δεν έγινε ποτέ αυτό που περιγράφεται. Δεν έχω καμία σχέση με το γεγονός και έχω ήδη κινηθεί δικαστικά. Από εδώ και πέρα είναι θέμα της δικαιοσύνης” είπε και συμπληρωσε: “Οποιαδήποτε φωτογραφία και να βγει είναι προϊόν φωτομοντάζ. Εγώ μπορεί να μην έχω πάει καν στον συγκεκριμένο χώρο, στο δημαρχείο, δεν θυμάμαι. Έχω επισκεφθεί τη Χαλκίδα πολλές φορές σαν γιατρός και δεν θυμάμαι”.

Άτομο από το φιλικό περιβάλλον της αναφέρει ότι οι φωτογραφίες του γάμου με τη γυναίκα να φοράει νυφικό μέσα στο δημαρχείο έχουν μεγαλύτερη ισχύ από τα λόγια, ενώ υπάρχουν και δεκάδες μάρτυρες οι οποίοι τούς έβλεπαν όλα αυτά τα χρόνια ως ανδρόγυνο σε διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις.

Comments


Δημοφιλέστερα

To Top