Αθλητισμός

Συγκινεί το «αντίο» της Βούλας Πατουλίδου στον Νίκο Αντωνιάδη

Η αντιπεριφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Βούλα Πατουλίδου,  αποχαιρετά τον δημοσιογράφο Νίκο Αντωνιάδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 68 ετών μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο, με μία συγκινητική ανάρτηση στο Facebook.

«Φίλε Νίκο Αντωνιάδη, έφυγες από την ζωή, αλλά η φωνή σου, που έκανε τους Έλληνες να ανατριχιάζουν, θα μείνει για πάντα. Περιέγραψες τόσο συγκλονιστικά όλη την τρέλα που κουβαλούσα τόσο καιρό ερμητικά κλεισμένη στη ψυχή μου, την αγωνία για το χρυσό μετάλλιο που κράτησε μόλις 12 δευτερόλεπτα και 64 εκατοστά», γράφει η Βούλα Πατουλίδου.

«Δε σε άκουγα εκείνη τη στιγμή. Σε άκουσα μετά, σε ακούω κάθε μέρα εδώ και 26 χρόνια. Σε άκουσα συγκινημένη περιγράφοντας τον αγώνα του Κώστα Κεντέρη», προσθέτει η αντιπεριφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, τονίζοντας ότι «οι συγγενείς, οι φίλοι σου, όλος ο αθλητικός κόσμος θρηνεί».

Τέλος, αποχαιρετώντας τον αγαπημένο της φίλο, του αφιερώνει βίντεο από τη θρυλική κούρσα της στη Βαρκελώνη που είχε μεταδώσει ο Νίκος Αντωνιάδης. «Αγαπημένε φίλε, καλό σου ταξίδι και σε ευχαριστώ! Το βίντεο που μου αφιέρωσε το 5ο Γυμνάσιο Ευόσμου, στο αφιερώνω με τη σειρά μου. Για σένα Νίκο», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Comments


Δημοφιλέστερα

To Top