Ελλάδα

Τι δείχνει το DNA για την υπόθεση του Λαμιώτη δικηγόρου που κακοποιούσε σεξουαλικά την εγγονή του

Η υπόθεση είχε συγκλονίσει όλη την χώρα και ο 69χρονος Λαμιώτης δικηγόρος έχει προφυλακιστεί με την κατηγορία ότι είχε κακοποιήσει σεξουαλικά την 7χρονη εγγονή του.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν ήδη μπει στην σχετική δικογραφία, πάνω στο κορίτσι δεν βρέθηκε DNA του 69χρονου άνδρα.

Ο Λαμιώτης δικηγόρος είχε συλληφθεί τον Ιούνιο του 2018 μετά από καταγγελία εκπαιδευτικού που φρόντιζε το κορίτσι και τον μικρότερο αδερφό της.

Από την πρώτη στιγμή ο 69χρονος φώναζε πως είναι αθώος, ωστόσο τα στοιχεία που είχαν στα χέρια τους οι αρχές οδήγησαν εισαγγελέα και ανακριτή να αποφασίσουν την προφυλάκισή του.

Καθοριστικό ρόλο έπαιξε η μαρτυρία του 7χρονου κοριτσιού αλλά και η έκθεση της προϊσταμένης της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λαμίας Αποστολίας Ακριβούση, σύμφωνα με την οποία υπήρχαν έντονα σημάδια τριβής στα γεννητικά όργανα του κοριτσιού καθώς και μερική ρήξη παρθενικού υμένα.

Ο πρώην δικηγόρος του 69χρονου Δημήτρης Κρούπης,  που τον εγκατέλειψε όταν έμαθε το αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, επιβεβαιώνει τις πληροφορίες του tvstar.gr και προσθέτει πως η εξέλιξη αυτή είναι ευνοϊκή για τον κατηγορούμενο θεωρώντας πως θα τον βοηθήσει στην εξέλιξη της δίκης.

Ωστόσο θα πρέπει να τονίσουμε πως η εξέταση για δείγμα DNA έγινε πέντε 24ωρα μετά την ημέρα που ο 69χρονος φέρεται να κακοποίησε σεξουαλικά την εγγονή του, γεγονός που προκαλεί ερωτηματικά για το κατά πόσο θα μπορούσε να έχει μείνει DNA πάνω στο σώμα του κοριτσιού.

Άνθρωποι που γνωρίζουν πάντως λένε πως αυτό είναι αδύνατο.

Comments


Δημοφιλέστερα

To Top