Ελλάδα

Του έδωσαν με το σκιαγραφικό … ρακή και μπήκε στην Ενταντική

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια ενός ηλικιωμένου Κρητικού που πήγε για μια απλή εξέταση σε δημόσιο νοσοκομείο και κατέληξε στην Εντατική με τα συμπτώματα του εγκεφαλικού!

Η διοίκηση του  ΠΑΓΝΗ – Βενιζελείου αν και  ενήμερη για το θέμα, όπως έγραψε η εφημερίδα » Πατρίς» έχει  αποφεύγει να αναφερθεί στο περιστατικό.

Ο  ασθενής πήγε στο νοσοκομείο, για να κάνει έλεγχο στο πεπτικό του σύστημα, συνοδεία συγγενικού του προσώπου. κρατώντας τα πεσκέσια του, ένα μπουκάλι με ρακή και μια κούτα με καλιτσούνια

Όλα ξεκίνησαν με ένα μπέρδεμα στο μπουκάλι με το σκιαγραφικό και στο “πεσκέσι”, που προοριζόταν για τους γιατρούς και ήταν ένα μπουκάλι ρακή.

Για να υποβληθεί σε αξονική και για να μπορέσει να γίνει η εξέταση, έπρεπε να πιει το σκιαγραφικό διαλυμένο σε νερό. Αντί για σκιαγραφικό, επινε νεροπότηρα με ρακή.

Πίνοντας  την πρώτη γουλιά που του έδωσε το συγγενικό του πρόσωπο, το οποίο, λένε οι πληροφορίες  έχει σχέση με τον χώρο της υγείας, διαμαρτυρήθηκε λέγοντας ότι η γεύση του είναι πολύ δυνατή.

“Μην ανησυχείς” ήταν η απάντηση, “το σκιαγραφικό έχει τη γεύση του γλυκάνισου, του ούζου.

Συνέχισε να πίνεις…” του είπε ο συνοδός του.

Οταν  ξαφνικά ο άνθρωπος άρχισε να κάνει εμετό και έμοιαζε να παθαίνει εγκεφαλικό,  αμέσως το ιατρικό προσωπικό κινητοποιήθηκε και ο ασθενής μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Οι γιατροί κατάλαβαν τι είχε συμβεί, νοσηλεύτηκε και χωρίς άλλα απρόοπτα, πήρε εξιτήριο και επέστρεψε στο σπίτι του.

Comments


Δημοφιλέστερα

To Top