Ελλάδα

Το παράπονο της μητέρας του Κατσίφα για τον Τσίπρα: Δεν μας βοήθησε καθόλου

Η κατάσταση με την προκλητικότητα των αλβανικών αρχών στην υπόθεση του Κωνσταντίνου Κατσίφα ξέφυγε πέρα από κάθε νομικό όριο, αλλά και από κάθε δείγμα πολιτισμού, καθώς δεν σεβάστηκαν τους γονείς που περίμεναν τη σορό δέκα ολόκληρες ημέρες!

Έτσι η μητέρα του Κατσίφα -που χρειάστηκε ένας ολόκληρος «στρατός» για να του κλείσουν το στόμα μια και καλή- ξέσπασε . Με δάκρυα στα μάτια μιλά για τον γιο της και εκφράζει το παράπονό της ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, δεν τους βοήθησε….

Όπως είπε, περιμένει ακόμα, ένα τηλέφωνο από τον πρωθυπουργό. «Γιατί το παιδί μου να κάτσει δέκα ημέρες;», διερωτήθηκε, αναφερόμενη στην άρνηση της Αλβανίας να παραδώσει τόσες ημέρες την σορό του Κωνσταντίνου Κατσίφα.

«Ο κ. Τσίπρας δεν έκανε τίποτα. Δεν μας βοήθησε πουθενά, καθόλου. Δεν βρήκε να πει δυο λόγια ανθρώπινα», λέει με παράπονο.

«Τον ψηφίσαμε και τι έκανε; Αυτόν ψηφίσαμε. Του έλεγα Αλέξη μου, λεβέντη μου, είσαι στο πλευρό μας. Tώρα δεν βρήκε να πει δυο λόγια», ανέφερε στο «protothema.gr», η μητέρα του Κωνσταντίνου Κατσίφα.

«Διαλύθηκα, κουράστηκα», λέει με όση δύναμη της απομένει.

Η κυρία Βασιλική Κατσίφα ευχαρίστησε τους Έλληνες για τη συμπαράσταση και τους εύχεται «να έχουν όλοι την παναγία κοντά τους να τους βοηθάει. Να έχουν τη δύναμη να μπορούν να μιλάνε, να μιλάνε σωστά γα το δίκιο του κόσμου. Αυτό θέλω σαν μάνα».

Comments


Δημοφιλέστερα

To Top