Διεθνή

10χρονη αποπειράθηκε ν” αυτοκτονήσει λόγω bullying

Μάχη για τη ζωή της δίνει μια 10χρονη που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του Γουορτσεστερσάιρ της Μεγάλης Βρετανίας. Το κορίτσι αρνιόταν να φάει κι έπαιρνε χάπια, εξ αιτίας κακόβουλων σχολίων αλλά και φραστικών και σωματικών επιθέσεων από συμμαθήτριές της, επειδή είχε επιπλέον κιλά.

Οι γιατροί είπαν στη μητέρα πως αν αργούσαν μία εβδομάδα να τη φέρουν στο νοσοκομείο, το παιδί θα είχε πεθάνει. Η 27χρονη μητέρα  είχε προειδοποιήσει τους δασκάλους πριν από μήνες για τον σχολικό εκφοβισμό που υφίστατο η κόρης αλλά δεν  υπήρξε καμία ανταπόκριση στο πρόβλημά της.

Αντιθέτως, η 10χρονη αρνιόταν να φάει  μέρα με την ημέρα. Σε συνεντευξή της στη

Daily Mail και αποκαλύπτει : «Ήξερα ότι η Λίλι δεν ήταν καλά γιατί δεν έτρωγε κι έδειχνε αποσυντονισμένη μετά το σχολείο. Κάθισα και της μίλησα και παραδέχτηκε ότι είχε πάρει χάπια. Την πήγα στον παιδίατρο και μου είπε να την πάω αμέσως στο νοσοκομείο. Νόμιζα ότι το παιδί μου θα πεθάνει. Έχω αηδιάσει από το γεγονός ότι το παιδί μου υφίσταται bullying αλλά δεν έχει γίνει τίποτα γι αυτό. Κανείς δεν δείχνει να θέλει αν βοηθήσει. Δεν θα την ξαναστείλω σ’ αυτό το σχολείο. Δεν αξίζει να πάρω αυτό το ρίσκο. Το παιδί μου παλεύει για τη ζωή της εξαιτίας του bullying. Μου παραδέχτηκε αμέσως ότι έπεσε θύμα σχολικού εκφοβισμού. Δεν φαντάζεσαι καν να δεις το παιδί σου στα γενέθλιά του ξαπλωμένο στο νοσοκομείο έπειτα από απόπειρα αυτοκτονίας. Μου ράγισε την καρδιά». εξομολογείται η γυναίκα που έχει τρία παιδιά και τα μεγαλώνει μόνη της.

Μάλιστα, όταν πήγε στους γονείς της συμμαθήτριας που ασκούσε βία στη Λίλι εκείνοι την απαξίωσαν, την έβρισαν και την αγνόησαν.

«Τους έδειξα φωτογραφίες της στο νοσοκομείο. Γέλασαν εις βάρος μου και με έβρισαν. Το σχολείο δεν έκανε τίποτα για να με βοηθήσει».

Comments


Δημοφιλέστερα

To Top