Ελλάδα

«Δε φοβόταν κάτι – Δε μας είχε πει ότι δεχόταν απειλές»

Την πρώτη της κατάθεση στους αστυνομικούς που εξετάζουν την υπόθεση δολοφονίας του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή έδωσε σε κατάσταση σοκ η σύζυγος του 46χρονου, Βικτώρια Καρύδα, που έμαθε ότι ο άνδρας της δολοφονήθηκε ενώ έκανε πασαρέλα.

Η Βικτώρια Καρύδα όταν βρέθηκε στο σπίτι της στο Πανόραμα Βούλας, όπου έλαβε χώρα η εκτέλεση του συζύγου της δε μπόρεσε να κρατήσει τα δάκρυα της και ξέσπασε σε έναν τραγικό μονόλογο «Βασιλιά μου, ποιοι σε φάγανε;»

Όπως έγινε γνωστό, τις πρώτες ώρες μετά την εν ψυχρώ δολοφονία το μοντέλο κλήθηκε να μιλήσει στους αστυνομικούς και να δώσει κάποια στοιχεία που θα οδηγούσαν στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Σύμφωνα με τον Alpha η Βικτώρια Καρύδα είπε στους αστυνομικούς ότι ο Γιάννης Μακρής «Δεν φοβόταν κάτι. Δεν μας είχε πει ότι δεχόταν απειλές».

Η γυναίκα βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και αναμένεται να ξανακαταθέσει στις Αρχές όταν θα είναι σε θέση να το κάνει, αργότερα. Ουσιαστικά αυτό που περιμένει να μάθει η ΕΛ.ΑΣ. από την Βικτώρια Καρύδα είναι αν ο σύζυγός της της είχε εξομολογηθεί ότι φοβόταν κάτι, αν είχε απειληθεί και αν είχε παρατηρήσει κάτι ύποπτο.

Την ίδια ώρα, το Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής που ασχολείται με την υπόθεση ενδέχεται να ζητήσει την αστυνομική και δικαστική συνδρομή των αυστραλιανών αρχών προκειμένου να διερευνήσουν το παρελθόν του θύματος, ενώ αναμένεται να λάβουν καταθέσεις και από όλους τους εμπλεκομένους, ακόμη και πρώην πολιτικό πρόσωπο που φέρεται να είχε συνεργασία μαζί του.

Στο μικροσκόπιο της ΕΛΑΣ βρίσκεται, επίσης, το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του σπιτιού, αλλά και άλλων κατοικιών στο Πανόραμα της Βούλας, όπου φαίνεται να απεικονίζονται τουλάχιστον δύο δράστες, οι οποίοι προσέγγισαν και διέφυγαν από το σημείο της δολοφονίας με μοτοσυκλέτα, με τους αστυνομικούς να επιχειρούν να χαρτογραφήσουν τις διαδρομές τους, σε μία αναζήτηση να τους διακρίνουν ακάλυπτους…

Comments


Δημοφιλέστερα

To Top