Ελλάδα

“Δεν την δολοφόνησα, την τεμάχισα “: Σόκαρε ο πατέρας της μικρής Άννυ!

Μνήμες φρίκης αναβίωσαν στο Μεικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας, καθώς συνεχίστηκε η δίκη για την άγρια δολοφονία της 4χρόνης Αννυ από τον πατέρα της.

Η γιαγιά και ο παππούς του παιδιού κατέθεσαν ότι έμαθαν για την εξαφάνιση της Άννυ από τη μητέρα του παιδιού και τη δολοφονία της μικρής από την τηλεόραση.

Όπως είπαν στο δικαστήριο το ζευγάρι που είχε έρθει στην Ελλάδα για να βρει δουλειά επισκεπτόταν την μικρή στη Βουλγαρία κάθε τρεις μήνες. Δεν είχαν αντιληφθεί όμως πως ο πατέρας της 4χρονης ήταν χρήστης ναρκωτικών ουσιών. Μάλιστα η μητέρα του είπε με βεβαιότητα ότι ο πατέρας της Αννυ δεν δολοφόνησε το παιδί. «Ο γιος μου είναι ένα πολύ καλό παιδί, σας παρακαλώ».

Σοκαριστικός ο πατέρας: Δεν την δολοφόνησα, την τεμάχισα

Οι τρεις κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες, ωστόσο ο πατέρας της Άννυ, Σάββας σόκαρε. Αν και αρνήθηκε ότι τη δολοφόνησε στη συνέχεια παραδέχτηκε όμως ότι τεμάχισε το πτώμα. Μάλιστα ο συνήγορος υπεράσπισής του δήλωσε ότι θα ζητήσει την μετατροπή της κατηγορίας από ανθρωποκτονία σε ήρεμη ψυχική κατάσταση που αντιμετωπίζει, σε θανατηφόρα έκθεση ανηλίκου.

Υπενθυμίζεται πως πρωτόδικα, ο πατέρας της Άννυ και ο φίλος του Νικολάι καταδικαστήκαν σε ισόβια κάθειρξη και επιπλέον 3 χρόνια.
Η μητέρα της που κατηγορείται για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο καταδικάστηκε σε 6 χρόνια με αναστολή στην έφεση.

Το δικαστήριο διέκοψε για τις 6 Δεκεμβρίου.

Comments


Δημοφιλέστερα

To Top