Ελλάδα

Εξαλλος ο συνήγορος του Ριχάρδου με τον Τσίπρα

Η αναφορά του Αλέξη Τσίπρα στην εξάρθρωση του κυκλώματος λαθρεμπορίου χρυσού και ειδικότερα στο δίκτυο ενεχυροδανειστηρίων Ριχάρδος, εξόργισε τον συνήγορο του κατηγορούμενου ενεχυροδανειστή.

«Αναφέρομαι στο δίκτυο ενεχυροδανειστηρίων Ριχάρδος που είχε ξεζουμίσει τα προηγούμενα χρόνια δεκάδες χιλιάδες συμπολίτες που είδαν τα εισοδήματά τους να καταρρακώνονται και να είναι σε απελπισία και προσπάθησαν να βρουν δυνατότητα ενός πρόσκαιρου βοηθήματος, ξεπουλώντας τα τιμαλφή τους σε τιμή ευκαιρίας», είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας, στην ομιλία του στη Βουλή, όπου συνεχάρη την ΕΛΑΣ για την εξάρθρωση του κυκλώματος.

“Μας κάνει εντύπωση βέβαια και το θέτω ως προβληματισμό για όλους, ότι πολιτειακοί παράγοντες σε ανώτερο και ανώτατο επίπεδο κάνουν δηλώσεις περί της δικογραφίας. Προφανώς έχουν πάρει ή αντίγραφα της δικογραφίας ή γνωρίζουν την υπόθεση, πράγμα το οποίο δεν έχουν ακόμη κατορθώσει οι συνήγοροι υπερασπίσεως. Είναι από τα περίεργα της ελληνικής Πολιτείας αυτά… Αλλά είμαστε βέβαιοι ότι η ελληνική Δικαιοσύνη δεν παρασύρεται από όλα αυτά, διαβάζει την δικογραφία και θα κάνει αυτό που πρέπει”, τονίζει χαρακτηριστικά συνήγορός του, Πέτρος Πανταζής, στο newsit, ασκώντας κριτική στον πρωθυπουργό.

Comments


Δημοφιλέστερα

To Top