Διεθνή

Για πρώτη φορά! Η πρώτη συνέντευξη της άγνωστης κόρης του Πούτιν (Photo)

Τόσα χρόνια ο Βλαντιμίρ Πούτιν προσπαθούσε να κρύψει τις κόρες τους από τα ρωσικά ΜΜΕ αλλά τελικά φαίνεται πως το «κόλλημα» του αυτό φαίνεται πως αποτελεί παρελθόν.

Όπως αναφέρουν οι New York Times, το ταμπού σχεδόν 20 ετών το οποίο τηρούσαν κατά γράμμα τα ρωσικά μίντια σχετικά με την προσωπική ζωή του Βλαντιμίρ Πούτιν δεν ισχύει πια, καθώς η μικρότερη κόρη του Πούτιν έδωσε την πρώτη της συνέντευξη στο κρατικό ρωσικό κανάλι πριν λίγες μέρες.

Μάλιστα παρά το γεγονός πως η ρωσική κρατική τηλεόραση καλύπτει αρκετά συχνά τις ασχολίες του Ρώσου Προέδρου, όπως την αγάπη του για την φύση, την γυμναστική, την πεζοπορία και την ιππασία επιμένει να μην κάνει καμία αναφορά στην προσωπική του ζωή.

Έτσι ο Πούτιν είναι ο μόνος που μπορεί να αποκαλύπτει πράγματα που αφορούν την οικογένειά του.

Πέρσι είχε μιλήσει για την μεγάλη αγάπη που τρέφει για τις κόρες του, ενώ μάλιστα είχε αποκαλύψει πως είχε γίνει παππούς.

Σύμφωνα με τα ρωσικά μέσα, η γυναίκα που εμφανίστηκε στην συνέντευξη ως η κόρη του Πούτιν είναι η Κατερίνα  Τικόλοβα, η νεότερη κόρη του Προέδρου, την οποία ο Πούτιν δεν έχει αναγνωρίσει ποτέ δημοσίως.

Στην εκπομπή, η Τικόλοβα (για την οποία ακούγεται πως ο σύζυγος της την παράτησε για μία καλλονή Λονδρέζα) ρωτήθηκε για το έργο της ως διευθύντρια ενός επιστημονικού Ινστιτούτου.

Συγκεκριμένα, η 32χρονη μίλησε για την επιστημονική ομάδα, της οποία ηγείται και που σκοπό της είναι να δημιουργεί συσκευές που να διαβάζουν εγκεφαλικά κύματα.

Οπως ήταν αναμενόμενο, η ομάδα δεν θα μπορούσε να μην χαρακτηριστεί από το κρατικό κανάλι ως πρωτοποριακή και ζωτικής σημασίας για την ρώσικη τεχνολογία, δίνοντας το «βραβείο» της καλύτερης διευθύντριας στην Κατερίνα Τικόλοβα.

Πάντως μέχρι και σήμερα υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν έχουν γίνει γνωστά για την νεότερη κόρη του Πούτιν.

Γνωστό είναι πως η Τικόλοβα χρησιμοποιεί μέχρι και τώρα το επώνυμο της γιαγιά της, είναι 32 ετών και έχει παντρευτεί και χωρίσει με τον νεότερο δισεκατομμυριούχο της Ρωσίας Kirill Shamalov.

Comments


Δημοφιλέστερα

To Top