Ελλάδα

Θρίλερ στην Κρήτη με την εξαφάνιση 18χρονου κοριτσιού! Ο ανεπαίσθητος ήχος και η ανοιχτή πόρτα

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου στις 10 το βράδυ. Η 18χρονη βρισκόταν στο σπίτι της μαζί με την οικογένειά της. Η μητέρα της και ο αδερφός της είχαν πέσει για ύπνο. Ο πατέρας της ήταν ξύπνιος. Ακούστηκε ένας ήχος, ανεπαίσθητος. Μία πόρτα άνοιξε. Ο πατέρας σηκώθηκε και βγήκε έξω. Η κόρη του είχε εξαφανιστεί.
Αυτό συνέβη στο σπίτι της οικογένειας στα Χανιά, με τους δικούς της ανθρώπους να αναζητούν αδιάκοπα τα ίχνη της 18χρονης χωρίς όμως θετικό αποτέλεσμα.

Το cretapost, ήρθε σ’ επαφή με τον πατέρα του κοριτσιού, ο οποίος αποκάλυψε πως – πιθανότατα – όλα αυτά συνέβησαν μετά τη γνωριμία που είχε η κόρη του με ένα πρόσωπο μέσω του facebook.

«Ο κόσμος πρέπει να προσέχει πάρα πολύ γιατί πολλά διαβάζουμε και βλέπουμε στην τηλεόραση. Η κόρη μου πριν κάμποσους μήνες γνώρισε κάποιον μέσω facebook που μένει στον Βόλο. Πριν λίγο καιρό μου είπε πως στις 13 Δεκεμβρίου (σ.σ. χθες) θα ερχόταν αυτός εδώ για να τον γνωρίσουμε. Της απάντησα πως δεν έχω κανένα πρόβλημα», επεσήμανε στο cretapost, ο πατέρας.

Όλα κυλούσαν ομαλά ωστόσο η 18χρονη πριν ένα μήνα περίπου αποκάλυψε στον πατέρα της πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος είχε κάποια προβλήματα.

«Ήρθε η κόρη μου και μου είπε ότι αυτός από τον Βόλο πίνει ψυχοφάρμακα γιατί έπαθε κατάθλιψη επειδή πέθανε η μητέρα του. Επίσης μου είπε πως δεν έχει χρήματα για να βγάλει τα εισιτήρια και να έρθει», τόνισε ο ο ίδιος, ο οποίος της απάντησε πως «είσαι μικρή κοπέλα και όμορφη. Ευκαιρίες θα σου έρθουν πολλές και θα βρεις πολλούς στο μέλλον».

Η 18χρονη έδειξε στον πατέρα της πως κατάλαβε όσα της και τα αποδέχθηκε.

«Χθες, 13 Δεκεμβρίου, ήμασταν όλοι σε επιφυλακή», είπε στο cretapost ο πατέρας.

«Ο γιος μου και η γυναίκα μου στις 10 το βράδυ κοιμήθηκαν γιατί δεν άντεχαν άλλο. Εγώ είχα την πόρτα του σαλονιού ανοιχτή γιατί είναι συρόμενη. Βλέπω την κόρη μου να στέκεται στην πόρτα. Την ρωτάω τι κάνει εκεί. Μου λέει πως της αρέσουν πολύ τα φωτάκια που έχει βάλει η μητέρα της στην πόρτα. Της απαντώ να κλείσει την πόρτα γιατί κάνει κρύο και να πάει στο δωμάτιό της. Μου απαντάει πως είναι κλειστή κι εκεί τελειώνει η συζήτησή μας. Δεν περνάει ένα λεπτό και ακούω ένα μικρό θόρυβο. Σηκώνομαι και μέχρι να βγω έξω – έριχνε πολλή βροχή και ήμουν ξυπόλυτος – εκείνη έχει εξαφανιστεί. Είχε πάρει μαζί της λίγα ρούχα και το τάμπλετ. Βγήκαμε έξω με τον αδερφό της και φάγαμε τον κόσμο, δεν την βρήκαμε πουθενά».

Ο μεγαλύτερος φόβος του πατέρα είναι η γνωριμία της κόρης του με τον άνθρωπο από το Βόλο.

«Δεν είχα μιλήσει ποτέ με τον άνθρωπο αυτόν. Δεν τον ξέρω και αυτός είναι ο μεγαλύτερός μου φόβος. Στο facebook κρύβονται πολλοί κίνδυνοι και παγίδες. Ο άλλος μπορεί να λέει πως είναι Παύλος αλλά τελικά να είναι Παυλίνα», επεσήμανε ο πατέρας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες των αρχών για τον εντοπισμό της 18χρονης ωστόσο αυτό που ανησυχεί τον πατέρα είναι πως έχει το κινητό της κλειστό, είναι ανενεργή στο facebook ενώ οι δύο φίλες που έχει δεν έχουν καμία επαφή με την κόρη του και δεν γνωρίζουν το οτιδήποτε.

Η 18χρονη την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μία κόκκινη μπλούζα, ένα μπουφάν μαύρο με κουκούλα, ένα σκισμένο τζιν και αθλητικά παπούτσια.

Comments


Δημοφιλέστερα

To Top