Οικονομία

Μπάχαλο με την πλατφόρμα για το Κοινωνικό Μέρισμα: «Έπεσε» για τα καλά η ιστοσελίδα

Μετ” εμποδίων εξελίσσεται η διαδικασία αιτήσεων για το κοινωνικό μέρισμα, αφού η πλατφόρμα του κοινωνικού μερίσματος http://www.koinonikomerisma.gr/ έμεινε ανοιχτή μόλις λίγα.. δευτερόλεπτα από την ώρα που τέθηκε σε λειτουργία.

Το υπουργείο εργασίας, μέσα στην «πρεμούρα» του να παρέχει στον κόσμο τις πολυ-υποσχόμενες κοινωνικές παροχές, αμέλησε να… κατασκευάσει σωστά την ιστοσελίδα, ενώ όλος ο κόσμος την περίμενε για περίπου μια εβδομάδα, με αποτέλεσμα να μην «αντέξει» τις πολλές επισκέψεις.

Η ιστοσελίδα αρχικά παρουσίασε σφάλμα κατά την είσοδο των διαπιστευτηρίων του επίδοξου δικαιούχου του μερίσματος, ενώ στη συνέχεια «έπεσε» τελείως.

Να σημειωθεί ότι νωρίτερα, σε ορισμένες περιοχές της Αττικής, ορισμένοι χρήστες αντιμετώπιζαν πρόβλημα κατά τη διάρκεια της υποβολής της αίτησης τους, καθώς στα μισά της διαδικασίας, το σύστημα έχανε τα δεδομένα τους και τους οδηγούσε πάλι στην αρχή.

Η πλατφόρμα υποτίθεται πως θα άνοιγε την περασμένη Τρίτη, 04/12, ωστόσο πήγαινε από αναβολή σε αναβολή.

Μάλιστα, το υπουργείο Εργασίας το βράδυ της Παρασκευής καλούσε τον κόσμο να μπει στην πλατφόρμα που άνοιξε, με την Έφη Αχτσιόγλου να ανακοινώνει το άνοιγμα της πλατφόρμας.

Ωστόσο, όποιος υποβάλλει την αίτηση του μέχρι τις 14 Δεκεμβρίου, οπότε και αναμένεται να γίνουν οι πρώτες πληρωμές, θα λάβει το ποσό του κανονικά.

 

 

 

 

Comments


Δημοφιλέστερα

To Top