Πολιτική

ΝΔ: Το δίδυμο Γεροβασίλη – Παπακώστα καταρρακώνει το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών

Ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, Μάξιμος Χαρακόπουλος, με αφορμή τη νέα επίθεση στην έδρα των ΜΑΤ στην Καισαριανή, κατηγόρησε την κυβέρνηση για «ανοχή» απέναντι στις «συμμορίες» και στις «συλλογικότητες».

«Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες, συμμορίες χτύπησαν την έδρα των Μ.Α.Τ. στην Καισαριανή και έφυγαν σαν κύριοι. Η συστηματική στοχοποίηση αστυνομικών που θέτει σε κίνδυνο ακόμη και τη ζωή τους, ουδόλως φαίνεται να απασχολεί την κυβέρνηση» σχολιάζει ο κ. Χαρακόπουλος.

Τα κυβερνητικά στελέχη, όπως υποστηρίζει, «εξακολουθούν να αδιαφορούν για την πάταξη της εγκληματικότητας» και ενώ «τα κρούσματα ανομίας εντείνονται καθημερινά, καθώς η κυβέρνηση συνειδητά αποφεύγει να έρθει σε αντιπαράθεση με τις φιλικές της ‘‘συλλογικότητες’’».

«Το δίδυμο του, κατ’ επίφασιν, υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, οι κ. Γεροβασίλη και Παπακώστα, συνεχίζοντας την πολιτική ανοχής που χάραξε ο αλήστου μνήμης κ. Τόσκας, αναπαράγουν τα ίδια αδιέξοδα, καταρρακώνοντας το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών» σημειώνει, προσθέτοντας ότι «με τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στην εξουσία δεν υπάρχει καμία περίπτωση να αποκατασταθεί ο νόμος και η τάξη».

Comments


Δημοφιλέστερα

To Top