Ελλάδα

Ο Θεοδωράκης στήνει στον τοίχο τον Τσίπρα: Πρόκειται για αποκυήματα προσωπικού πάθους….

Ο Μίκης Θεοδωράκης στρέφεται κατά του Γιώργου Κουμεντάκη αλλά και του Αλέξη Τσίπρα, καταγγέλλοντας ότι το έργο του έχει αποκλειστεί από τη Λυρική Σκηνή.

«Το έργο μου έχει γίνει και πάλι αντικείμενο διωγμού», τονίζει ο σπουδαίος συνθέτης, στην ιστοσελίδα του, ενώ τονίζει ότι ο αποκλεισμός του από τη Λυρική Σκηνή γίνεται με αυθαίρετο και καταχρηστικό τρόπο.

Καταγγέλλω στον Ελληνικό Λαό και στους φίλους της μουσικής μου στο εξωτερικό ότι το έργο μου έχει γίνει και πάλι αντικείμενο διωγμού.

«Πρόκειται για αποκυήματα προσωπικού πάθους και μισαλλοδοξίας που όμως -μεταξύ άλλων- εκθέτουν την κυβέρνηση του κ. Τσίπρα, γιατί μπορεί να εκληφθούν ως πράξης εκδίκησης λόγω των γνωστών πολιτικών μου πεποιθήσεων και θέσεων», καταλήγει.

Αναλυτικά:

«Αυτή τη φορά από μέρους του διορισμένου από την παρούσα κυβέρνηση κυρίου Κουμεντάκη, Διευθυντή της Λυρικής Σκηνής.

Η δίωξη και ο αποκλεισμός μου από έναν Δημόσιο Οργανισμό θεωρώ ότι γίνεται με τρόπο αυθαίρετο, καταχρηστικό και προ παντός ανεξάρτητο από την αποτίμηση της αξίας της καλλιτεχνικής προσφοράς μου.

Πρόκειται για αποκυήματα προσωπικού πάθους και μισαλλοδοξίας που όμως -μεταξύ άλλων- εκθέτουν την κυβέρνηση του κ. Τσίπρα, γιατί μπορεί να εκληφθούν ως πράξης εκδίκησης λόγω των γνωστών πολιτικών μου πεποιθήσεων και θέσεων».

Comments


Δημοφιλέστερα

To Top