Πολιτική

«Πρέπει να γίνει μεγάλη συγκέντρωση για επικοινωνιακούς λόγους»: Ο Στ. Παναγούλης αποκαλύπτει το sms για να φύγουν λεωφορεία για την ομιλία Τσίπρα

Αφού εξέφρασε άποψη ότι «θα ακολουθήσουν και άλλα» σαν τη μεταγραφή Μεγαλοοικονόμου ή τη θετική στάση Σαρίδη για τον προϋπολογισμό του 2019, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό ο ανεξάρτητος βουλευτής και πρώην βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Παναγούλης αποκάλυψε το sms για να φύγουν λεωφορεία από την Αθήνα για την ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη.

«Τους έχει τους 151 η κυβέρνηση για ψήφο εμπιστοσύνης. Δεν βλέπετε διάφορες ύποπτες μεταγραφές που γίνονται, ο κ. Σαρίδης, η κυρία Μεγαλοοικονόμου. Θα ακολουθήσουν και άλλα, δεν μπορώ να πω περισσότερα, εξάλλου βγαίνουν και τα λένε μόνοι τους σιγά-σιγά», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παναγούλης σχολιάζοντας ότι «δεν είναι πρακτικές αυτές για ένα αριστερό κόμμα».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα SMS ενόψει της ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη το απόγευμα της Παρασκευής διαβάζοντας όλο το μήνυμα που εστάλη: «Φεύγει πούλμαν για Θεσσαλονίκη Παρασκευή 7 το πρωί και επιστρέφει μετά την ομιλία ή την επομένη το πρωί. Όσοι και όσες επιθυμείτε δηλώστε το, είναι δωρεάν η μετακίνηση. Πρέπει να γίνει μεγάλη συγκέντρωση για επικοινωνιακούς λόγους και για λόγους ασφαλείας. Επικοινωνήστε μαζί μου στο τηλέφωνο…».

Σύμφωνα με τον ίδιο «από ό, τι υπολογίζουμε 100 πούλμαν από 50 άτομα θα έφευγαν από την Αθήνα».

Παρόλα αυτά παρατήρησε ότι «έχουν να φάνε τέτοια φόλα από τη Λάρισα και πάνω που δεν το περιμένουν στις εκλογές» εκτιμώντας ότι «σε κανένα νομό της Βόρειας Ελλάδας δεν θα περάσει το 10% ο ΣΥΡΙΖΑ».

Comments


Δημοφιλέστερα

To Top