Πολιτική

Πότε «βλέπει» εκλογές ο Κ. Καραμανλής – Τι απάντησε ο Κ. Μητσοτάκης

Στη συνάντηση που είχε το Σαββατοκύριακο (μία εβδομάδα πριν από το Συνέδριο της ΝΔ) ο πρώην πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην Αρκαδία (η οποία διήρκεσε 75 λεπτά) ήταν, όπως έμαθα, ορίτζιναλ πολιτική.

Σύμφωνα με τον Βηματοδότη, υπήρξε μάλιστα συζήτηση για τον χρόνο των εκλογών, με τον κ. Καραμανλή να εκτιμά ότι αυτές θα γίνουν τον Μάιο, λέγοντας μάλιστα πως θα ήταν δύσκολο για τον κ. Τσίπρα να χάσει στις ευρωεκλογές και να κερδίσει στις εθνικές εκλογές. Δεν απέκλεισε μάλιστα το ενδεχόμενο να διεξαχθούν ταυτόχρονα, δηλαδή οι εθνικές μαζί με τις ευρωεκλογές.

Ο δε κ. Μητσοτάκης είπε το εξής επικό. Είτε γίνουν τον Φεβρουάριο οι εκλογές, είτε τον Μάρτιο, είτε τον Μάιο, είτε τον Οκτώβριο, «εγώ θα τις κερδίσω».

Η συζήτηση συνεχίστηκε με… εξωτερικά θέματα. Από τη διάδοχο της Μέρκελ (που κέρδισε με οριακή ψηφοφορία – όπως ειπώθηκε) έως και τα «κίτρινα γιλέκα», με τον κ. Καραμανλή να επισημαίνει το… λάθος του Μακρόν, που έκανε άκρη τα συνδικάτα, τους κλασικούς συνομιλητές της κυβέρνησης.

Comments


Δημοφιλέστερα

To Top