Ελλάδα

Σάλος με τις αισχρές αναρτήσεις για την Ελένη Τοπαλούδη – Κούγιας: «Θα βρούμε την άκρη με αυτούς τους βρωμιάρηδες»

Ο Αλέξης Κούγιας που εκπροσωπεί την οικογένεια της αδικοχαμένης φοιτήτριας, επισκέφθηκε το πρωί το γραφείο της τακτικής ανακρίτριας και υπέβαλε αίτημα για τη διενέργεια κατ΄αντιπαράσταση εξέτασης των κατηγορουμένων και για αναπαράσταση του εγκλήματος.

Μπροστά στις κάμερες ο Αλέξης Κούγιας αναφέρθηκε και στις αισχρές αναρτήσεις στο διαδικτυακό προφίλ της Ελένης Τοπαλούδη που μάλιστα συνεχίζονται. Όλες μένουν στο διαδίκτυο για λίγες ώρες και στη συνέχεια, μετά τις αντιδράσεις που προκαλούν, κατεβαίνουν.

Η νέα άθλια ανάρτηση για την Ελένη Τοπαλούδη

“Κάποιοι βεβηλώνουν τη μνήμη της κοπέλας. Η οικογένεια της Ελένης Τοπαλούδη είναι ίσως η κορυφαία διαχρονικά του Διδυμοτείχου. Είναι άδικο να προσβάλλουν αυτή την εξαιρετική οικογένεια. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη προσβολή από αυτό που κάνουν ορισμένοι” είπε αρχικά.

Όταν ρωτήθηκε από την Τατιάνα Στεφανίδου αν έχει στοιχεία για την ταυτότητα του αποστολέα είπε: “είναι δημόσιο πρόσωπο από τη Ρόδο. Έχουμε χρόνο να βρούμε την άκρη με όλους. Και με αυτούς τους βρωμιάρηδες που βεβήλωσαν τη μνήμη του θύματος”.

Οι δηλώσεις του Αλέξη Κούγια:

Comments


Δημοφιλέστερα

To Top