Πολιτική

Τι γύρευε στα σύνορα με τα Σκόπια ο Καμμένος: Τι συμβαίνει με τον Τσίπρα (Βιντεο)

Σκηνικό ρήξης μυρίζει η κίνηση Καμμένου να ξεκινήσει δήθεν περιοδεία στα φυλάκια της μεθορίου με τα Σκόπια, την επομένη της συζήτησης στην Βουλή όπου ήταν αξιοσημείωτη η απουσία του Πρωθυπουργού την ώρα που μιλούσε ο ΥΕΘΑ.
Ο Πάνος Καμμένος όπως επισημαίνει το armyvoice.gr, προφασιζόμενος περιοδεία σε φυλάκια για ευχές και έχοντας μαζί του τον Αρχηγό ΓΕΣ Αλκιβιάδη Στεφανή, έστησε το τέλειο σκηνικό για να απευθύνει ήνυμα στον Ζάεφ, αλλά ο ουσιαστικός παραλήπτης ήταν ο Αλέξης τσίπρας.
Ο κ. Καμμένος πήγε πρωί – πρωί στο φυλάκιο «ΝΙΚΗ» στη Φλώρινα, το οποίο είναι πάνω στην μεθοριακή γραμμή με τα Σκόπια για να στήσει το κατάλληλο σκηνικό και να κάνει δηλώσεις εντελώς συμπτωματικά στο συνεργείο της κρατικής τηλεόρασης!
Ο κ. Καμμένος διαφοροποιήθηκε πλήρως από την ακολουθούμενη κυβερνητική πολιτική και όλα δείχνουν ότι είναι έτοιμος να εγκαταλείψει την κυβέρνηση την οποία ωστόσο, σύμφωνα με δηλώσεις του, δεν θα την αφήσει να πέσει.
Σήμερα λοιπόν έστειλε το δικό του μήνυμα στον Ζάεφ με παραλήπτη τον ίδιο τον Πρωθυπουργό λέγοντας μεταξύ άλλων: «Είμαστε εδώ στα σύνορα με την ΠΓΔΜ. Η Ελλάδα θέλει να ζήσει με ειρήνη. Και θα πρέπει να καταλάβουν οι γείτονές της ότι συμφέρον τους είναι να έχουν φιλικά την Ελλάδα μαζί τους».

Comments


Δημοφιλέστερα

To Top