Πολιτική

Αρέσει ο Κυριάκος: «Πιο ωραίος είστε από κοντά»! (VIDEO)

«Τελικά οι βόλτες στις γειτονιές γίνονται η αγαπημένη μου συνήθεια». Με αυτό το σχόλιο δημοσίευσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Twitter ένα βίντεο από την επίσκεψή του στη Νέα Σμύρνη, με τους διαλόγους που είχε με πολίτες, στους οποίους ειπώθηκαν και χιουμοριστικές ατάκες.

«Σε εσένα ποντάρουμε τώρα», του είπε κάποιος και ο πρόεδρος της ΝΔ του απάντησε αφοπλιστικά «Και καλά θα κάνεις». «Αντε να δούμε, θα τη φτιάξουμε την Ελλάδα;», τον ρώτησε κάποιος από παρέα που καθόταν σε καφετέρια. «Εσύ τι λες;», του απάντησε ο κ. Μητσοτάκης.

Αρκετό γέλιο προκάλεσε η ατάκα του σε νεαρή γυναίκα. «Μια φορά είδα μια κυρία με καρότσι και άρχισε να μου λέει άλλα… Μην μου το πείτε κι εσείς παρακαλώ πολύ!», της είπε, σε μια προφανή αναφορά στη γυναίκα στην Κυψέλη που του είχε πει το απίθανο «Αγαπητέ μου είσαι φοβερός. Τι γκόμενος είσαι!».

Πάντως, το κομπλιμέντο του το άκουσε και αυτή τη φορά. Οταν πλησίασε παρέα γυναικών, μια από αυτές του είπε «Πιο ωραίος είστε από κοντά!».

«Εύχομαι να γίνεις και πρωθυπουργός», του είπε μια άλλη κυρία και ο κ. Μητσοτάκης της απάντησε: «Να μου εύχεσαι να γίνω καλός πρωθυπουργός».

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top