Πολιτική

Καμμένος επεισόδιο 15678… «Θα παραιτηθώ από υπουργός αν ψηφίσουν τη συμφωνία οι… Σκοπιανοί!» (ΒΙΝΤΕΟ)

Μας έχει μπερδέψει ο κύριος Καμμένος. Μέχρι στιγμής έλεγε ότι θα παραιτηθεί από την κυβέρνηση αν περνούσε από την Ελληνική Βουλή η συμφωνία των Πρεσπών.

Κατά τη σημερινή του επίσκεψη όμως στην 1η Στρατιά ο υπουργός Άμυνας είπε ότι θα παραιτηθεί αν ψηφιστεί η Συμφωνία από τη βουλή των Σκοπίων! Συγκεκριμένα υπογράμμισε πως:

«Εάν ψηφιστεί η Συμφωνία των Πρεσπών από τη βουλή της ΠΓΔΜ εγώ θα παραιτηθώ από υπουργός Εθνικής Άμυνας».

«Θα φύγω από την κυβέρνηση» λέει ο Πάνος Καμμένος που περιστιχίζεται από ανώτατους αξιωματικούς στην αίθουσα. «Οι Σκοπιανοί συνεχίζουν τις προκλήσεις και αυτό οδηγεί στην απαξίωση αυτής της συνθήκης. Έτσι και έτσι αυτή η συμφωνία είναι νεκρή».

Ο Πάνος Καμμένος κάλεσε τους γείτονες να καταλάβουν ότι «συμφέρον τους είναι να έχουν φιλικές σχέσεις με την Ελλάδα” και τόνισε πως «θα πρέπει να αντιληφθούν ότι η Μακεδονία είναι μία και ελληνική. Αυτό θα τους δώσει το εισιτήριο ώστε να μπορέσουν να προχωρήσουν στο αύριο και στην ευημερία» είπε χαρακτηριστικά.

Απευθυνόμενος στους αξιωματικούς, ο Υπουργός Άμυνας τόνισε: «Ανεξάρτητα από οποιαδήποτε πολιτική απόφαση, οι ένοπλες δυνάμεις δεν εμπλέκονται στην πολιτική ζωή του τόπου και συνεχίζουν να κάνουν αυτό που ξέρουν καλά».

Comments


Δημοφιλέστερα

To Top