Ελλάδα

Ο πατέρας του 19χρονου για τον χαμό της φοιτήτριας: «Δεν μεγάλωσα έναν δολοφόνο»

«Ο Αλέξανδρος είναι ένα πολύ ευαίσθητο παιδί. Έχει ξεριζωθεί η καρδιά μου… Δεν μπορεί να το έχει κάνει αυτό ο γιος μου», δήλωσε σοκαρισμένος ο πατέρας του 19χρονου από την Αλβανία που εμπλέκεται στην υπόθεση του μαρτυρικού θανάτου της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη.

«Δεν θέλω να φανεί ότι μια οικογένεια έχασε το παιδί της και η άλλη οικογένεια μεγάλωσε έναν δολοφόνο. Είμαστε άνθρωποι και ο πόνος είναι πόνος», τόνισε σε δηλώσεις του στη μεσημβρινή εκπομπή της τηλεόρασης του Star, εκφράζοντας τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια της αδικοχαμένης κοπέλας, αλλά και την εμπιστοσύνη του στη Δικαιοσύνη.

«Συλλυπητήρια στην οικογένεια. Το λέω και το εννοώ. Είμαι και εγώ πατέρας και πονάω το ίδιο και για τους δύο. Από εδώ και πέρα ό,τι πει η Δικαιοσύνη. Στο άκουσμα της είδησης σκέφτηκα πως δεν μπορεί να το έχει κάνει ο γιος μου. Γιατί τον μαθαίναμε συνέχεια να κάνει παρέες με καλούς ανθρώπους. Του έλεγα συνέχεια ότι η δύναμη του ανθρώπου είναι πάντα στο μυαλό, όχι στα χέρια και τα πόδια. Αυτό το παιδί δεν έτυχε να το γνωρίσω. Ήξερα πως πήγαιναν στο γυμναστήριο μαζί. Τον γνώρισε μια εβδομάδα πριν, απ’ ό,τι ξέρω εγώ», είπε και υποστήριξε πως ο γιος του «είναι ένα πολύ ευαίσθητο παιδί». «Έχει ξεριζωθεί η καρδιά μου. Δεν με έχουν αφήσει να τον δω. Τον είδα μόνο βιαστικά στο Λιμεναρχείο. Δεν ξέρω τι έχει γίνει. Δεν το πιστεύω. Δεν τη γνώριζα την κοπέλα. Εκείνο το βράδυ μού είπε πως θα βγει με έναν φίλο του. Ο Αλέξανδρος το προηγούμενο βράδυ μού είπε ότι έχει βρει μια καλή κοπέλα. Δεν ήξερα τίποτα άλλο», ισχυρίστηκε για τη μοιραία συνάντηση του γιου του με τη φοιτήτρια, για να προσθέσει: «Δεν θέλω να φανεί ότι μια οικογένεια έχασε το παιδί της και η άλλη οικογένεια μεγάλωσε έναν δολοφόνο. Εγώ αυτό δεν θέλω να περάσει. Είμαστε άνθρωποι και ο πόνος είναι πόνος. Πιστεύω στην ελληνική Δικαιοσύνη. Εγώ είμαι οικοδόμος και η σύζυγός μου καμαριέρα. Έχω άλλη μια κόρη που σπούδασε δασκάλα».

Comments


Δημοφιλέστερα

To Top