Πολιτική

Ραντεβού στην Ευελπίδων δίνει η ΝΔ με τον… «Κλουζώ» Βαξεβάνη

Σφοδρή επίθεση στον δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη εξαπολύει με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία με αφορμή την αγωγή που κατέθεσε ο δημοσιογράφος σε βάρος του κόμματος.

Η Νέα Δημοκρατία δίνει «ραντεβού στην Ευελπίδων» στον Κώστα Βαξεβάνη τον οποίο αποκαλεί «δικομανή Κλουζώ της δημοσιογραφίας και παπαγαλάκι του Αλ. Τσίπρα».

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατηγορεί τον δημοσιογράφο πως «δεν αρκείται στον πακτωλό των χρημάτων που λαμβάνει από κρατικές διαφημίσεις, αλλά λόγω της αλαζονείας και της απληστίας του επιχειρεί να ποινικοποιήσει πολιτικές κρίσεις». «Να τον χαίρεται ο κ. Τσίπρας», σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Όλη η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας
«Ο δικομανής “Κλουζώ” της δημοσιογραφίας και παπαγαλάκι του Αλ. Τσίπρα, Κώστας Βαξεβάνης, κατέθεσε άλλη μια αγωγή κατά της Νέας Δημοκρατίας και συγκεκριμένα κατά του αναπληρωτή εκπροσώπου της κ. Κωνσταντίνου Κυρανάκη.

Όπως και στην περίπτωση της Σοφίας Ζαχαράκη διεκδικεί το “ευτελές” ποσόν των 300.000 ευρώ, ενώ αξιώνει επιπλέον και ημερήσια χρηματική ποινή 30.000 ευρώ και προσωρινή κράτηση μέχρι να μετανοήσει δημοσίως.

Ως φαίνεται ο κ. Βαξεβάνης δεν αρκείται στον πακτωλό των χρημάτων που λαμβάνει από κρατικές διαφημίσεις, αλλά λόγω της αλαζονείας και της απληστίας του επιχειρεί να ποινικοποιήσει πολιτικές κρίσεις. Να τον χαίρεται ο κ. Τσίπρας.

Σε ό,τι μας αφορά δεν θα κουραστούμε να το επαναλαμβάνουμε. Η Νέα Δημοκρατία ούτε εκφοβίζεται, ούτε φιμώνεται. Ραντεβού στην Ευελπίδων».

Comments


Δημοφιλέστερα

To Top