Διεθνή

Απίστευτο! Γυναίκα έριχνε αντιψυκτικό στο ποτό του άνδρα της επειδή….

Mία απίστευτη ιστορία είδε το φως της δημοσιότητας στο Λονγκ Αιλαντ της Νέας Υόρκης. Μία γυναίκα κατηγορείται ότι έριξε αντιψυκτικό υγρό στα αναψυκτικά του συζύγου της.

Του Δημήτρη Φιλιππίδη

Η Renee Burke από το Holbrook δήλωσε αθώα σήμερα στο δικαστήριο στο οποίο εμφανίστηκε, αντιμετωπίζοντας βαρύ κατηγορητήριο μέχρι και για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Σύμφωνα με τον Γενικό Εισαγγελέα του Suffolk County υπάρχει βίντεο που δείχνει την κατηγορούμενη να ρίχνει αντιψυκτικό υγρό μέσα σε αναψυκτικά και μέσα σε μπουκάλι με κρασί που θα έπινε ο σύζυγος της.

Η Renee στην απολογία της δήλωσε πως επρόκειτο για πορτοκαλάδα, όμως ο κατήγορος προσκομίζει στοιχεία σύμφωνα με τα οποία στο τηλέφωνο της κατηγορούμενης υπήρχαν στοιχεία από έρευνα για αντιψυκτικά και ποντικοφάρμακα, ενώ τα υλικά αυτά βρέθηκαν στην κουζίνα του σπιτιού.

Ο σύζυγος είχε αρχίσει να υποψιάζεται ότι κάτι δεν πάει καλά όταν ένα από τα δύο παιδιά είπε στην μπείμπισίτερ ότι είδε την μαμά της να ρίχνει κάτι στο ποτό του πατέρα. Τότε ο υποψιασμένος πατέρας έβαλε κρυφή κάμερα και παρέδωσε την γυναίκα του στις αρχές.

Την κηδεμονία των δύο παιδιών της οικογένειας 4 και 8 ετών ανέλαβε ο πατέρας, ενώ η απόφαση αναμένεται τις επόμενες ημέρες .

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top