Πολιτική

Μπακογιάννη για Καμμένο: Μόνο μια τέτοια κότα θα έκανε αυτό το κακοπαιγμένο παιχνίδι

Στον χαρακτηρισμό της «κότα, τρίλειρη και μακροπουπουλάτη» επανήλθε η Ντόρα Μπακογιάννη για τον Πάνο Καμμένο μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6.

«Μόνο μια τέτοιου είδους κότα θα μπορούσε να σκηνοθετήσει όλο αυτό το εξαιρετικά κακοπαιγμένο παιχνίδι» είπε η κυρία Μπακογιάννη σχολιάζοντας όλα όσα έγιναν και ανακοινώθηκαν από τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ την Κυριακή.

Η βουλευτής της ΝΔ έκανε λόγο για «ευτελισμό της πολιτικής και κοινοβουλευτικής διαδικασίας» προσθέτοντας «είναι άθλιο»

«Αφού κοινώνησε, θυμήθηκε το Γράμμο και εμφανίστηκε έτοιμος να… πεθάνει για τη Μακεδονία, ο κ. Καμμένος έδωσε τέσσερις ψήφους στον Τσίπρα για να βεβαιωθεί ότι θα παραμείνει στην κυβέρνηση ώστε να περάσει τη συμφωνία γιατί αλλιώς δεν θα μπορούσε να συμβεί αυτό. Εάν αυτό δεν είναι η αποκορύφωση της γελοιότητας τότε ποιο είναι;» αναρωτήθηκε η κυρία Μπακογιάννη.

Όπως παρατήρησε «αυτού του είδους τα καραγκιοζιλίκια οδηγούν κάθε μέρα σε βαθύτερο πρόβλημα την οικονομία. Δεν υπάρχει περίπτωση να πλησιάσουν επενδύσεις τη χώρα».

Όσον αφορά το χρόνο διεξαγωγής των εκλογών η βουλευτής της ΝΔ είπε «δεν νομίζω ότι υπάρχει περίπτωη να φτάσουν στον Οκτώβριο, Αυτό που συζητείται είναι ο Μάιος αλλα επειδή αυτός ο μήνας έχει τεχνικά προβλήματα με διαφορετικές σταυροδοσίες, οι πιθανότητες να έχουμε νωρίτερα από το Μάιο εκλογές είναι αυξημένες».

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top