Πολιτική

ΝΔ: Σκηνοθετημένο κυβερνητικό διαζύγιο μιας κακόγουστης παράστασης

Για σκηνοθετημένο διαζύγιο Τσίπρα- Καμμένου κάνει λόγο η Νέα Δημοκρατία και βάζει στο στόχαστρο τους βουλευτές των ΑΝΕΛ που ενδέχεται να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στον πρωθυπουργό, συνδέοντας τη στήριξη της κυβέρνησης με στήριξη στη συμφωνία των Πρεσπών.

Το κόμμα Αξιωματικής Αντιπολίτευσης εξηγεί πως για αυτό το λόγο ο κ. Καμμένος δανείζει δύο βουλευτές του στον κ. Τσίπρα, ώστε να του δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης, χωρίς να τους διαγράψει από την κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας:

Το θλιβερό δίδυμο Τσίπρα-Καμμένου παρουσίασε σήμερα, σε εθνική μετάδοση, το σκηνοθετημένο «διαζύγιό» του: Μία παράσταση που αποβλέπει στην κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών, την παραμονή του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία και την διατήρηση του κ. Καμμένου και των βουλευτών του για λίγο ακόμη στις καρέκλες τους.

Γι΄αυτό, άλλωστε και ο κ. Καμμένος δανείζει δύο βουλευτές του στον κ. Τσίπρα, ώστε να του δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης, χωρίς να τους διαγράψει από την κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ.

Η αυλαία αυτής της κακόγουστης και επιζήμιας παράστασης πρέπει να πέσει. Στην επικείμενη ψήφο εμπιστοσύνης όποιος βουλευτής στηρίξει τον κ. Τσίπρα, αναλαμβάνει την ευθύνη του απέναντι στην Ιστορία.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top