Πολιτική

Κατσίκης: «Εφιάλτες» οι αποστάτες των ΑΝΕΛ, «προδότες» όσοι κυρώσουν την Συμφωνία Πρεσπών

«Πρόδωσαν την εμπιστοσύνη μας», είπε για τους βουλευτές των ΑΝΕΛ που στηρίζουν την κυβέρνηση και «προείδοποίησε» τον ΣΥΡΙΖΑ ότι όποιος πρόδωσε μια φορά, «θα το ξανακάνει»

«Εφιάλτες» χαρακτήρισε ο κ. Κώστας Κατσίκης τα στελέχη των ΑΝΕΛ που αποχώρησαν προκειμένου να στηρίξουν την κυβέρνηση και «προδότες» όσους κυρώσουν την «κατάπτυστη και ανθελληνική» Συμφωνία των Πρεσπών.

«Οι τελευταίες ημέρες εκτός από δύσκολες πολιτικά και κοινοβουλευτικά για εμάς τους ΑΝΕΛ είναι και δύσκολες συναισθηματικά. Έχουμε την απογοήτευση και πικρία που αφήνει η προδοσία. Αυτή είναι η μεγαλύτερη κατάρα της φυλής μας. Στο αίμα εκτός από τον ηρωισμό αποδεικνύεται ιστορικά πως ρέει και η προδοσία. Το θέμα είναι η δική μας επιλογή. Θέλουμε να είμαστε απόγονοι του Λεωνίδα ή του Εφιάλτη; Του Κολοκοτρώνη ή του Νενέκου; Στο Κίνημά μας δυστυχώς αγκαλιάσαμε «Εφιάλτες». Πρόδωσαν τις αρχές που έδειξαν στην αρχή ότι ενστερνίζονται. Πρόδωσαν την εμπιστοσύνη όλων μας και την ψήφο των συμπολιτών τους και κυρίως την συνείδησή τους» είπε ο κ. Κατσίκης για να συνεχίσει απευθυνόμενος προς τον ΣΥΡΙΖΑ «Μην αυταπατάστε κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ όποιος το έκανε μια φορά θα το ξανακάνει».

«Από τις χείριστες μορφές προδοσίας είναι η έγκριση συμφωνιών που βλάπτουν την πατρίδα» είπε στην συνέχεια για την Συμφωνία των Πρεσπών επισημαίνοντας ότι το 70-75% των πολιτών διαφωνεί.

Δημοφιλέστερα

To Top