Πολιτική

Νέο σόου Καμμένου: Έβαλε τα κλάματα…

Εμφανώς συγκινημένος ήταν ο απερχόμενος Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος κατά την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, ο οποίος μάλιστα έβαλε τα κλάματα κατά την διάρκεια της κοπής.

Σε φορτισμένο συγκινησιακά κλίμα πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, από τον απερχόμενο ΥΕΘΑ Πάνο Καμμένο, ο οποίος μάλιστα κάποια στιγμή δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί και έβαλε τα κλάματα.

«Φεύγω με το κεφάλι ψηλά» ανέφερε ο κ. Καμμένος, προσθέτοντας ότι θεώρησε υποχρέωση του έστω και την ύστατη ώρα να αντισταθεί.

Σημειώνεται ότι αύριο θα πραγματοποιηθεί η τελετή παράδοσης-παραλαβής του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, όπου ο κ. Καμμένος θα παραδώσει τα ινία του ΥΠΕΘΑ στον Ναύαρχο Αποστολάκη, μέχρι σήμερα Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας.

Πριν από λίγο ο νέος Υπουργός Εθνικής Άμυνας συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον Πρωθυπουργό να τονίζει ότι η επιλογή του Ναυάρχου για την ηγεσία του ΥΠΕΘΑ αποτελεί ένα σαφές μήνυμα προς το εσωτερικό, αλλά και το εξωτερικό.

Ο Ναύαρχος Αποστολάκης, ζήτησε ενότητα, συναίνεση και συνεργασία από όλους για τα θέματα της εθνικής άμυνας, καθώς «οι καταστάσεις που βιώνουμε δεν αφήνουν περιθώρια για να μην είμαστε ενωμένοι».

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top