Οικονομία

Οικογένεια Κουτσολιούτσου: Μήνυση καταθέτει η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς

Από την έρευνα διαπιστώθηκαν προσωπικά οφέλη που προκύπτουν από τις παραποιημένες λογιστικές καταστάσεις του 2016, αλλά και απο τις πωλήσεις μετοχών

Προσωπικά οφέλη για τους κ. κ. Δημήτρη και Τζώρτζη Κουτσολιούτσο προκύπτουν από την νέα έρευνα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, και σύμφωνα με τις πληροφορίες θα ακολουθήσει μηνυτήρια αναφορά προς τον οικονομικό εισαγγελέα, με κατηγορίες κακουργημάτων, ύστερα απο συνεδρίαση του δ.σ της κεφαλαιαγοράς σε 15 ημέρες.

Υπενθυμίζεται ότι, ο οικονομικός εισαγγελέας κ. Δραγάτσης είχε ασκήσει έντονη κριτική για το πόρισμα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το προσωπικό όφελος προκύπτει από τις παραποιημένες λογιστικές καταστάσεις του 2016, αλλά και απο τις πωλήσεις μετοχών από τον πρόεδρο της εταιρείας κ. Δημ. Κουτσολιούτσο και τον διευθύνοντα σύμβουλο κ. Τζώρτζη Κουτσολιούτσο.

Συγκεκριμένα, ο πρώτος το 2017 μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του 2016 είχε πωλήσει μετοχές Folli – Follie αξίας 23 εκατ. ευρώ και ο δεύτερος μετοχές αξίας 3,8 εκατ. ευρώ. Απο το 2003 έως το 2017 ο κ. Δ. Κουτσολιούτσος είχε πωλήσει μετοχές Folli – Follie συνολικής αξίας 130 εκατ. ευρώ.

Δημοφιλέστερα

To Top