Αθλητισμός

Σαββίδης: «Προσπάθησα να βοηθήσω τον Μαρινάκη»

Ο Γιώργος Σαββίδης υπογράμμισε τη διάθεσή του να εξυπηρετήσει ως φιλοξενούμενο στην Τούμπα τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ αποθέωσε τους παίκτες του ΠΑΟΚ για όσα έχουν καταφέρει φέτος

Ο ΠΑΟΚ ήταν ο μεγάλος νίκητής του ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής απέναντι στον Ολυμπιακό (3-1) και πήρε ξεκάθαρο προβάδισμα τίτλου, με τον γιο του Ιβάν Σαββίδη να χαρακτηρίζει «υπέροχους» τους παίκτες, αλλά και τους οπαδούς της ομάδας του.

Αναφορικά με την ένταση που επικράτησε πριν την έναρξη του αγώνα με τον Βαγγέλη Μαρινάκη στο επίκεντρο, ανέφερε πως θέλησε να τον βοηθήσει, όπως εκείνος δεν είχε παράπονο ως φιλοξενούμενος στον πρώτο γύρο στο «Καραϊσκάκης».

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη NOVA:
«Πρέπει να μείνουμε ψύχραιμοι και πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε. Οι οπαδοί μας είναι φανταστικοί, το ίδιο και οι παίκτες μας, παίζουν υπέροχα φέτος. Το αποδείξαμε για ακόμα μια φορά, έπαιξαν και σε αυτόν τον αγώνα όπως έπαιξε. Ο κ. Μαρινάκης είναι ιδιοκτήτης, είναι φυσιολογικό να θέλει να μπει στα αποδυτήρια.

Δεν είναι δική μου δουλειά να μιλήσω γι’ αυτό, προσπάθησα να τον βάλω μέσα, όπως μπήκα εγώ στο Καραϊσκάκης, που δεν με ενόχλησε κανένας. Προσπάθησα να τον βοηθήσω, όμως δεν είναι δική μου δουλειά να μιλήσω γι΄αυτό».

Δημοφιλέστερα

To Top