Ελλάδα

Διέρρηξαν πέντε σπίτια σε περιοχές της Ημαθίας

Eίχαν αρπάξει συνολικά μετρητά ύψους 200 ευρώ, κοσμήματα απροσδιόριστης αξίας και διάφορα άλλα αντικείμενα

Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα που διενεργούν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Βέροιας για την πλήρη εξάρθρωση της σπείρας που κατηγορείται ότι διέρρηξε πέντε σπίτια σε περιοχές της Ημαθίας τον περασμένο Νοέμβριο, μετά την ταυτοποίηση ενός 19χρονου Έλληνα που συμμετείχε στις κλοπές.

Ο νεαρός δράστης φέρεται ότι, μαζί με άλλους δύο συνεργούς του οι οποίοι δεν έχουν ταυτοποιηθεί ακόμη, διέπραξαν διαρρήξεις και απόπειρες στα πέντε σπίτια, από τα οποία είχαν αρπάξει συνολικά μετρητά ύψους 200 ευρώ, κοσμήματα απροσδιόριστης αξίας και διάφορα άλλα αντικείμενα. Σε βάρος του 19χρονου και των συνεργών του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές τετελεσμένες και σε απόπειρα, που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.

*** Εξιχνιάστηκε μετά από τριάμισι χρόνια η διάρρηξη που είχε γίνει στις 5 Νοεμβρίου του 2015 στο σπίτι μιας γυναίκας στην περιοχή Σελινίτσα του Δήμου Ανατολικής Μάνης. Από την έρευνα των αστυνομικών του τμήματος Γυθείου, προέκυψε ότι αυτός που είχε αρπάξει χρυσαφικά και ρολόγια μεγάλης αξίας, ήταν ένας 31χρονος Βούλγαρος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Γυθείου.

Δημοφιλέστερα

To Top