Διεθνή

Φρίκη στο Κολοράντο: «Όχι μπαμπά» είπε η τετράχρονη Μπέλα στον πατέρα της πριν την πνίξει!

Η φρικτή ομολογία του πατέρα που σκότωσε τη γυναίκα και τις δύο κόρες του – «Τι έπαθε η μαμά» τον ρώτησε η μεγαλύτερη κόρη όταν είδε τη μαμά της νεκρή, ενώ όταν σκότωσε μπροστά της την αδερφούλα της, ψέλλισε «Θα πάθω κι εγώ το ίδιο;» – Ο Κρις Γουότς περιέγραψε στο δικαστήριο κάθε λεπτομέρεια

Ξεπερνά κάθε φαντασία η φρικτή ομολογία του Κρις Γουότς, του 33χρονου άντρα που τον περασμένο Αύγουστο στο Κολοράντο στραγγάλισε με τα ίδια του τα χέρια την έγκυο γυναίκα του και τις δύο κόρες του και πριν ομολογήσει το τριπλό φονικό, είχε δηλώσει την εξαφάνισή τους.

Αμερικανικά μέσα ενημέρωσης δημοσιεύουν την απολογία του, όπου ο ίδιος αποκάλυψε με κάθε σοκαριστική λεπτομέρεια όσα εκτυλίχθηκαν τις ώρες εκείνες.

Ο Γουότς στην αρχή του καλοκαιριού έκανε μια παράνομη σχέση εκτός γάμου, για την οποία ενημερώθηκε η γυναίκα του, Σάνα Γουότς. Όταν τον αντιμετώπισε, εκείνος της είπε πως δεν την αγαπούσε πια και τότε η Σάνα τον απείλησε πως δεν θα ξαναδεί ποτέ τις κόρες του.

«Δεν θα ξαναδείς ποτέ ξανά τα παιδιά», ισχυρίζεται ο Γουότς ότι του είπε τότε η σύζυγός του.

Δευτερόλεπτα αργότερα, τύλιξε τα χέρια του γύρω από το λαιμό της και τα έσφιξε όσο μπορούσε: «Κάθε φορά που το σκέφτομαι, λέω “το ήξερα ότι θα το κάνω αυτό πριν της ορμήξω;”» είπε ο ίδιος στην απολογία του και συνέχισε υποστηρίζοντας πως ήταν σαν να υπήρχε αυτή η σκέψη στο μυαλό του και δεν μπορούσε να την ελέγξει…

Είπε ακόμα πως η γυναίκα του δεν πάλεψε καν να σωθεί, ούτε φώναξε.


watts-family-ena

Οι μικρές Μπέλα και Σελέστ και η μητέρα τους Σάνα

Τότε, σύμφωνα πάντα με την εξιστόρηση των γεγονότων που κάνει ο Γουότς, μπήκε στο δωμάτιο η 4χρονη κόρη του Μπέλα, κρατώντας την κουβερτούλα της και ρώτησε «τι έχει η μαμά;». Της απάντησε ότι η Σάνα δεν ένιωθε καλά και τύλιξε το σώμα της σε ένα σεντόνι, επιχειρώντας να την κουβαλήσει στον κάτω όροφο και στο αυτοκίνητό του. Δεν κατάφερε να σηκώσει στα χέρια τη σορό της και έτσι την έσυρε τραβώντας την από την σκάλα.

Η Μπέλα έβλεπε τον πατέρα της και άρχισε να κλαίει, ρωτώντας «τι έπαθε η μαμά της», ενώ εκείνος έβγαλε το πτώμα έξω και το έβαλε στο πάτωμα του πίσω καθίσματος του αυτοκινήτου του. Γυρνώντας στο σπίτι, είχε ξυπνήσει και η μικρή τους κόρη, η Σελέστ, που ήταν τριών ετών.

Έβαλε τότε και τα δύο παιδιά στο πίσω κάθισμα, ενώ η Μπέλα ρωτούσε αν «είναι καλά η μαμά». Τα δύο μικρά κρατούσαν από μία κουβερτούλα και η Σελέστ είχε κι ένα αρκουδάκι μαζί της, λέει ο Γουότς στην απολογία του.


chris-watts-court

Ο πατροκτόνος και συζυγοκτόνος Κρις Γουότς

Καθώς οδηγούσε προς τον χώρο όπου δούλευε, όπου υπήρχαν δεξαμενές πετρελαίου, οι κόρες του ζαλισμένες κάθονταν η μία στην αγκαλιά της άλλης στο πίσω κάθισμα…

Όταν έφτασε, έβγαλε πρώτα το πτώμα της γυναίκας του και το άφησε στο έδαφος, εκεί που αργότερα το έθαψε.

Οι μικρές ρωτούσαν «τι θα κάνεις στη μαμά» κι αυτός δεν θυμάται τι τους απάντησε. Τότε πλησίασε τα κορίτσια και τύλιξε την μπλε κουβερτούλα των Γιάνκις που κρατούσε η Σελέστ γύρω από το κεφάλι της, πνίγοντάς την ακριβώς δίπλα στην αδερφή της, που κοιτούσε σιωπηλή.

Πήρε το πτώμα του κοριτσιού και το πέταξε μέσα σε μια από τις δεξαμενές πετρελαίου που υπήρχαν στο χώρο και τότε γύρισε για την Μπέλα, που περίμενε στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου. Όταν τον είδε η μικρή ψέλισε: «Θα μου συμβεί το ίδιο πράγμα με τη Σίσι;» εννοώντας την αδερφούλα της κι εκείνος όντως, την τύλιξε με την ίδια μπλε κουβέρτα και την έπνιξε ενώ το παιδάκι του φώναζε «όχι, μπαμπά»!

Τώρα ο Γουότς λέει πως ακούει αυτές τις δυο λέξεις, τις τελευταίες λέξεις του παιδιού του, κάθε φορά που κλείνει τα μάτια του.

Τότε, πήρε το πτώμα της Μπέλα και για να το εξαφανίσει κι αυτό, το πέταξε σε μια άλλη δεξαμενή πετρελαίου.

Πήρε από το πτώμα της γυναίκας του την βέρα της, ώστε αργότερα να σκηνοθετήσει την φυγή της και έθαψε την Σάνα και το αγέννητο μωρό τους.

Ακολούθως, δήλωσε την εξαφάνιση της οικογένειάς του και προσποιήθηκε τον πληγωμένο. Όταν βρέθηκαν τα πτώματα, ισχυρίστηκε πως η γυναίκα του σκότωσε τα παιδιά και πως αυτός εκτός εαυτού σκότωσε εκείνη. Τελικά η αστυνομία εξάρθρωσε το έγκλημα λίγες ημέρες αργότερα, οδηγώντας τον στην δικαιοσύνη, που τον καταδίκασε σε ισόβια χωρίς αναστολή, ενώ γλίτωσε την θανατική ποινή μόνο γιατί ομολόγησε τα εγκλήματά του.

Δημοφιλέστερα

To Top