Ελλάδα

Φωτογραφίες: Δεκάδες σχολεία στη μαθητική παρέλαση στο Σύνταγμα

Το μήνυμα της 25ης Μαρτίου «παραμένουν ιδιαίτερα επίκαιρα τα μηνύματα σε μια Ευρώπη που αντιμετωπίζει ξανά το δηλητήριο του ρατσισμού και της υπονόμευεσης της Δημοκρατίας», τόνισε ο υπουργός Παιδείας

Με τη συμμετοχή δδεκάδων σχολείων διεξάγεται η μαθητική παρέλαση στο Σύνταγμα για την 25η Μαρτίου, παρουσία του υπουργού Παιδείας Κωστα Γαβρόγλου, ο οποίος επιλέχθηκε να εκπροσωπήσει την κυβέρνηση.

Στις δηλώσεις του ο υπουργός Παιδείας τόνισε: «Γιορτάζουμε μια από τις κορυφαίες στιγμές της ιστορίας μας. Ένα γεγονός που είχε ευρωπαϊκές και διεθνείς επιπτώσεις. Ένα γεγονός που ο λαός έθεσε τα θέματα της ελευθερίας και της ισονομία. Σήμερα παραμένουν ιδιαίτερα επίκαιρα τα μηνύματα σε μια Ευρώπη που αντιμετωπίζει ξανά το δηλητήριο του ρατσισμού και της υπονόμευεσης της Δημοκρατίας».


Γαβρόγλου

Το «παρών» από την αντιπολίτευση δίνουν η Νίκη Κεραμέως, ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο Μάριος Γεωργιάδης, ο Σπύρος Καρανικόλας κ.α.

Μπροστά από τους επισήμους παρελαύνουν οι σημαίες όλων των σχολείων του Δήμου Αθηναιών με τον σημαιοφόρο τους και πέντε παραστάτες.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:


Μαθητική παρέλαση στην Αθήνα


parelasi03


parelasi02


parelasi01


parelasi04


parelasi05


parelasi07


parelasi06

Δημοφιλέστερα

To Top